Eerste lustrum voor MC4TEKST

1 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

In vijf jaar heeft Maureen alle mogelijkheden benut om zichzelf op te leiden tot tekstschrijver en haar aanwezige schrijftalent te vergroten. “Op basis van een gesprek, aangeleverd materiaal of eigen onderzoek schrijf, redigeer en corrigeer ik teksten voor kranten, magazines, brochures, websites en nieuwsbrieven.” Interviews afnemen voor De Stad Nijkerk is een wekelijks gebeuren. Zij verzorgt dan ook de rubriek ‘Business in Nijkerk’ waarin ondernemers uit de gemeente Nijkerk hun bedrijf, product of wellicht jubileum toelichten.

HOEVELAKEN - MC4TEKST het bureau voor tekstproductie en webdesign van Maureen Carmen van Goethem uit Hoevelaken, bestaat bijna vijf jaar.

Door haar uitgebreide netwerk van specialisten is er nog meer mogelijk. “De verzorging van bijvoorbeeld drukwerk, waarbij ook een standaard huisstijl hoort zoals het logo zelf, visitekaartje, briefpapier, envelop en affiche. Artikelen die verschillend zijn van toon en teksten voor verschillende media. En dat alles natuurlijk voor verschillende opdrachtgevers.”

Maureen gaat vaak graag een stapje verder. Een concept bedenken, een mooie reclamecampagne en behalve de tekst ook nog het juiste beeld erbij.

Website ontwikkeling

Wat de kosten van een website of het ontwerp van een huisstijl zijn, is helaas niet eenvoudig te beantwoorden. Het antwoord hierop is afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. “Ik verdiep me in het bedrijf en het product en ga op zoek naar mogelijkheden.” Natuurlijk maakt zij hiervoor graag bij de klant een afspraak, zodat zij direct het bedrijf kan bekijken en weet waarvoor zij aan het werk moet.

Persoonlijke aanpak

Ideeën hebben is één ding. Maar hoe breng je die ideeën vervolgens onder de aandacht? Gebruik je sociale media, zoals Twitter, Facebook of LinkedIn, moet er een website komen of een nieuwsbrief? Of heb je al een goede naam voor je bedrijf of product? “Elk project moet op een originele manier belicht worden. Door creatief te zijn kan je nieuwe oplossingen verzinnen en hele PR campagnes bedenken. Of een klant kiest voor eenvoudig, formeel of een tussenweg, het resultaat is altijd helder en duidelijk.” Zoals u merkt zijn er vele manieren om een eindproduct te verwezenlijken.

uMC4TEKST tekstproductie en webdesign.

Tel.: 033-8443304. www.mc4tekst.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie