Eerste lustrum voor Ros Decorette

4 januari 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Verhuizen was de enige optie,” zegt Annette. ,,Het is erg leuk dat wij niet alleen qua oppervlakte groter zijn geworden, maar ook wat betreft personeel,” vult Heinz aan.

Heinz en Annette Ros hebben deze maand een feestje te vieren: hun bedrijf, Ros Zonwering en Decorette, bestaat al weer vijf jaar. In deze vijf jaar is de collectie zonwering, raamdecoratie, behang, vloerbedekking en woonaccessoires behoorlijk uitgebreid. Daar is gelukkig nu ook de ruimte voor, nadat het bedrijf in juni 2010 verhuisde naar een groter pand. Het kleine maar karakteristieke pandje was erg krap geworden voor de steeds grote wordende collectie.

door Maureen van Goethem

Teamwork

,,Tegen alle verwachtingen in, vanwege de economische crisis, gaat het goed met ons.” In vijf jaar tijd is een aantal vakkundige medewerkers, die allemaal hun eigen capaciteiten hebben, toegevoegd aan het team. Dea en Ylfva zijn de gelederen in de winkel komen versterken. In de buitendienst werken professionals zoals Arie de stoffeerder, Bert de schilder/behanger, Jan van het parket en het zonweringteam Teunis en Jasper. Mede doordat Ros inmiddels een erkend leerbedrijf van het Cibap is geworden, is afgelopen jaar Annike bij het team gekomen. ,,Door de inzet, gemotiveerdheid en doortastendheid van onze medewerkers staan we garant voor de tevredenheid van onze klant.”

PVC vloeren

In het assortiment heeft Ros marktleiders, op het gebied van de PVC vloeren. Met diverse dessins en kleuren is de keuze zeer uitgebreid. De pvc vloer benadert de natuurlijke houtnerf van de houten vloer bijna helemaal. Ook is deze vloer geschikt voor vloerverwarming en is het hygiënisch, eenvoudig schoon te houden, vocht- en krasbestendig en voelt warm en zacht aan. Heinz: ,,Voordat we kunnen leggen moet de vloer geëgaliseerd worden, omdat elke oneffenheid in de ondervloer zal aftekenen, wanneer dat niet gedaan wordt. Daarnaast is egaliseren noodzakelijk voor de hechting van de PVC lijm.” De PVC vloer heeft ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur.

Ros Decorette is een sfeervolle all-in-one woonwinkel waar je alle producten kunt combineren en waar je veel ideeën kunt opdoen. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

uRos Zonwering & Decorette, Langestraat 13, Nijkerk. Tel. 2463648. www.roszonweringendecorette.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie