Nieuw: Sunreflex Deco Designer

4 januari 2012 om 00:00 Ondernemend

Maar met het innovatieve ontwerpprogramma Sunreflex Deco Designer gaat zij een 3D-systeem in de markt zetten waarmee de thuissituatie van de consument maximaal kan worden gesimuleerd. Het ei van Columbus voor de leveranciers en detaillisten? Sinds 1 januari is het programma kant en klaar via een website te gebruiken.

HOEVELAKEN - Jacoliem Bos (32) van Sunreflex vindt dat een showroom vol demonstratieproducten en sample-boeken de basis blijft voor inrichters van de buiten- en binnenruimte.

Jacoliem: ,,Menig fabrikant van zonwering heeft al online-hulpmiddelen in 3D in gebruik. Die werken echter alleen voor de eigen producten. Wij kunnen daarmee echter niet laten zien wat wij allemaal in huis hebben.”

Met de Sunreflex Deco Designer kan dat wel. Dealers kunnen een licentie voor het programma krijgen. ,,Hiermee wordt de achterstand van dealers op het gebied van 3D-simulatie ingehaald en kunnen wij onze meerwaarde op het gebied van kennis, ervaring en assortiment goed ondersteunen.”

Jacoliem schakelde tijdens de ontwikkeling van de Sunreflex Deco Designer, die eruit ziet als een combinatie van een mediaspeler en een tekenprogramma, zowel leveranciers in als een hoogwaardige softwareontwikkelaar en een jurist. ,,Het moet simpel bedienbaar zijn. En wat blijkt: zelfs mijn vader, die geen computertechneut is, kan het gemakkelijk bedienen. En dat is ook de bedoeling.”

Er kan bij de Sunreflex Deco Designer gekozen worden voor diverse binnen- of buitenvarianten van woningen. “Alle producten en collecties van leveranciers zijn bruikbaar binnen het programma,” vertelt Jacoliem. ,,Dat geldt ook voor prijslijsten, aanbiedingen en dergelijke. De Sunreflex Deco Designer moet wel in handen blijven van de dealer en gaat dus niet zonder inlogcode het wereldwijde web op. Dan kan de klant alsnog naar de bouwmarkt en komt hij niet bij ons.”

De bedoeling is dat je als dealer, hetzij in de showroom of bij de klant thuis met een laptop, kunt laten zien wat er mogelijk is. Indien mogelijk is zelfs een foto van de betreffende kamer in te voeren. “Wij zien hierin een goede markt, zeker omdat mensen in plaats van te verhuizen steeds meer geld overhebben voor herinrichting van de huidige woning. Voor dealers is de Sunreflex Deco Designer een goede kans om daarbij op moderne wijze aan te sluiten.”

uwww.sunreflex-decodesigner.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie