Winterfeest in 't Veen druk bezocht

19 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN -Nadat vorige week vrijdag en zaterdag het eerste Nijkerkerveense Winterfeest bij Haro's Tuin en Vijver gevierd werd, was vrijdag 16 december evenementencentrum de Laak het terrein waar zich een groots opgezet Nijkerkerveens Winterfeest afspeelde.

door Gerrit Steen

Vooral de kinderen kwamen tot 21.00 uur goed aan hun trekken met het spannende indoor speelparadijs waarbij ze zich niet alleen konden vermaken met grote en kleine klim- en klautertoestellen maar ook de bekende ballenbak, trampoline en luchtkussen waren van de partij. Ook de schminkstand werd druk bezocht, er was op het laatst bijna geen kind meer dat ongeschminkt door de Laak liep.

2500 bezoekers

De feeërieke aangeklede Laak, compleet met Kerstman en diverse Charles Dickens figuren, zorgde voor een uitstekende Kerststemming onder de bezoekers, niet in het minst vanwege de patat, glühwein en chocolade die gratis geserveerd werden. Tijdens de grote vuurwerkshow van Ap Deroue Motoren was het echt dringen geblazen, zeker 2.500 mensen genoten van de spetterende vuurwerkbeelden die op hun netvliezen verschenen. Daarna ging het feest binnen nog tot in de kleine uurtjes verder in feestelijke après-skistijl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie