Wijziging openingstijden politiebureau Hoevelaken

14 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Vanaf 3 januari wijzigen de openingstijden van bureau Hoevelaken. Afgelopen jaren liepen de bezoekersaantallen van bureau Hoevelaken steeds verder terug. Dit is onder andere een gevolg van de toename van het aantal internetaangiften. Stijging van het aantal internetaangiften betekent een daling van het aantal bezoeken aan de politiebureaus. Vanaf 3 januari zijn de spreekuurtijden van bureau Hoevelaken als volgt: Dinsdag: 15.00-17.00 uur en donderdag: 18.00-20.00 uur.

Tijdens deze spreekuurtijden is één van de wijkagenten uit Hoevelaken aanwezig. Zij weten precies wat er speelt binnen Hoevelaken. Tussen deze tijden kunt u in contact treden met de wijkagenten. Inwoners zijn niet langer afhankelijk van de middagopenstelling en kunnen ook 's avonds in contact treden met de politie.

Hoe bereikt u de politie?

Wanneer het politiebureau in Hoevelaken niet open is, zijn er de volgende mogelijkheden. In geval van nood is de politie binnen maximaal een kwartier ter plaatse. Bel daarvoor 112.

Bureau Nijkerk is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 -17.00 uur.

Aangifte doen via internet, www.politie.nl.

Telefonisch een afspraak maken voor het doen van een aangifte op een politiebureau naar keuze via telefoonnummer 0900-8844. Een afspraak maken voorkomt onnodige wachttijd op het bureau.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie