Diploma's Krav Maga voor 120 Nijkerkers

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op dinsdag 6, woensdag 7, donderdag 8 en zaterdag 10 december 2011 zijn bij Stand Strong Selfdefence 120 leerlingen geslaagd voor de gele, oranje, groene, blauwe en bruine band in Zelfverdediging - Krav Maga. Bijna de helft van de examenkandidaten waren Nijkerkse kinderen onder de 14 jaar.

In de sportzalen van de Oranje-Nassauschool en het Corlaer College, vonden afgelopen week verschillende examens plaats voor leerlingen van Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk. De gymzaal zat ieder examen vol met vrienden en familie van de examenkandidaten.

Tijdens het examen moesten de leerlingen een hoog niveau van discipline, zelfbeheersing en technisch inzicht in Krav Maga laten zien. Een belangrijk onderdeel van het examen was dat de leerlingen zich uit allerlei aanvallen moesten bevrijden en op veilige afstand van hun belager moesten komen. Daarnaast moesten de leerlingen sparren en kregen ze een conditietest waar hun doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen getest werd.

Stand Strong Selfdefence verzorgt in Nijkerk meerdere malen per week trainingen in Zelfverdediging - Krav Maga voor kinderen en volwassenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie