Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Hoevelakers

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De inmiddels traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de Lions Club Hoevelaken zal ook het jaar 2012 weer inluiden. Deze voor alle Hoevelakers vrij toegankelijke bijeenkomst wordt op vrijdag 6 januari 2012 vanaf 19.30 uur gehouden in Grand Café & Partycentrum De Haen.

De jaarlijkse fototentoonstelling die de Stichting Historisch Hoeflake in het kader van de nieuwjaarsbijeenkomsten organiseert, heeft deze keer als titel 'Toen en nu' en geeft een beeld van het heden en verleden van Hoevelaken. Er zijn foto's te zien uit het verre verleden met daarnaast foto's van hoe die toen vastgelegde locaties er nu uit zien. Daarnaast is er een fotocollage te zien van activiteiten waarbij Gert Timmerman, als actief bestuurslid van Historisch Hoeflake, een belangrijke rol speelde tot hij in juni 2011 overleed.

Vanwege het 30-jarig bestaan van de Lions Club Hoevelaken is er tijdens de bijeenkomst een doorlopende videopresentatie te zien, die een beeld geeft van de activiteiten die de Lions afgelopen 30 jaar in Hoevelaken hebben geïnitieerd.

De Hoevelakense nieuwjaarsbijeenkomst worden ieder jaar druk bezocht door enkele honderden Hoevelakers, die elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe wensen. Iedere bezoeker wordt door de Lions onthaald met een kopje koffie of een drankje met een hapje. Deze geste wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren: Grand Café & Partycentrum De Haen, Slager Traiteur Steltenpool, Brood/Banketbakkerij Toebast en Slijterij Wijnhandel 't Witte Schuurtje.

advertentie
advertentie