Voor vuurwerk naar Intratuin Nijkerk

14 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Oud en Nieuw vier je feestelijk met champagne en oliebollen. Maar je maakt oud en nieuw pas echt onvergetelijk met schitterend vuurwerk. Intratuin Nijkerk heeft een uitgebreide en veilige collectie sier- en knalvuurwerk.

NIJKERK - Intratuin Nijkerk start vanaf vandaag met de online voorverkoop van vuurwerk via intratuinvuurwerk.nl.

door Maureen van Goethem

Eigenaar Intratuin Nijkerk/Amersfoort Marcel Moons: “Samen met vuurwerkspecialisten hebben wij een exclusieve eigen lijn samengesteld onder de naam Excellent Fireworks. Het vuurwerk kan nu al online besteld worden.”

Intratuin Nijkerk biedt een breed assortiment vuurwerk. De eigen lijn Excellent Fireworks is zeer compleet en van uitmuntende kwaliteit. Daarnaast zijn ook de lijnen Diamond Collection en Bonfireworks te verkrijgen. “En omdat vuurwerk prachtig, maar zeker ook krachtig is, verkoopt Intratuin onder andere ook veiligheidsbrillen, aansteeklonten en vuurwerkgrippen,” aldus Moons. Op de vuurwerksite www.intratuinvuurwerk.nl worden veiligheidstips gegeven. Er zijn enkele speciale pakketten samengesteld. “Bij een afname van zo’n pakket is de klant extra voordelig uit en steelt gegarandeerd de show. Zo is er een uitgebreid ‘vriendenpakket’, een nog groter ‘straatpakket’ en het grootste pakket is het ‘buurtpakket’.” Hoe groot de groep ook is, Intratuin heeft altijd het perfecte pakket klaarliggen.

Bij Intratuin Nijkerk is vuurwerk het ‘feestje’ van Henk Buijtenhuis en Colin Jonker; zij organiseren dit al jaren gezamenlijk. “De eerste voorbereiding begint net na de verkoop van het afgelopen jaar; dan evalueren we wat goed verkoopt en wat we het volgende jaar kunnen verbeteren.” De nieuwe collectie is al weer enkele weken te bewonderen: bij de entree is op een enorme wand al het vuurwerk gepresenteerd en wordt continu een demonstratie in beeld en geluid gegeven. “Zo krijgen de klanten een beeld van wat ze kopen”, vertelt Colin Jonker. Henk Buijtenhuis: “Het is al mogelijk om bestellingen te plaatsen; dit kan in onze winkel bij de servicebalie of via de website met extra voorkoopvoordeel.”

De losse verkoop begint vanaf 29 december om 9.00 uur en de vuurwerkverkoop gaat iedere dag door tot 21.00 uur. De verkoop vindt plaats in een aparte ruimte aan de achterzijde van Intratuin.

u Intratuin Nijkerk. Het Spaanse Leger 1, Nijkerk. Tel.: 033-2457644. www.intratuinvuurwerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie