Nijkerker gewond op straat, getuigen gezocht

6 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De politie in Nijkerk is op zoek naar getuigen van een voorval van vorige week maandag 28 november, waarbij een 47-jarige Nijkerker gewond op straat op de Fliersteeg werd aangetroffen. Onduidelijk is echter hoe de man zijn verwondingen had opgelopen.

Zijn dochter had haar vader, die die dag een cursus in Rotterdam had gevolgd en van station Vathorst naar huis fietste aan de telefoon, toen zij een doffe klap hoorde door de telefoon. Toen zij daarna geen contact meer kon krijgen, heeft zij alarm geslagen. De man is enige tijd buiten bewustzijn geweest, maar vertelde zijn dochter later, dat hij nog wel iemand had horen zeggen: ,,Nee, dat kunnen we niet maken."

De man is met onder meer nekklachten en aangezichtsletsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek later dat hij onder meer een gebroken kaak had opgelopen.

De politie wil een aanrijding niet uitsluiten, hoewel daar geen sporen van zijn gevonden. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die de mogelijkheid van een aanrijding kunnen bevestigen of ontkrachten. Het ongeval heeft plaatsgevonden op maandagavond rond half 12 (23.30 uur) De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie