Jan van Deuveren vijfde bij NK Rolstoelbiljarten

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN/'s-HERTOGENBOSCH - Op 26 en 27 november jl. werd het eerste NK Rolstoelbiljarten in 's-Hertogenbosch gehouden. Roger Kuiper uit Drunen is de terechte winnaar van het eerste Nederlands Kampioenschap Libre 2011 geworden. De Hoevelaker Jan van Deuveren werd fraai vijfde van de vijftien deelnemers.

Onder de 15 deelnemers deed Jan van Deuveren (De Wiekstoters) uit Hoevelaken een gooi naar het Kampioenschap en moest uiteindelijk genoegen nemen met een mooie 5e plaats. Op zaterdag werden er in 2 poules voorwedstrijden gespeeld en eindigde Jan in zijn poule op een 3e plaats, wat tot gevolg had dat Jan op zondag voor de 5e t/m de 8e plaats moest gaan spelen.

In een reactie laat Jan weten: ,,Diverse partijen waren zwaar bevochten en het waren lange dagen, maar het is een fantastisch geslaagd weekend geworden. Ik ben weer een ervaring rijker''.

Het volgende NK Rolstoelbiljarten wordt gehouden op 1 en 2 december 2012, wederom in 's-Hertogenbosch. Voor de totale uitslagen kunt u de website van de Stichting Rolstoelbiljart Nederland raadplegen: www.rbnl.nl.

advertentie
advertentie