Kerstkaartenactie in Nijkerk

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Graag nodigen wij u uit mee te doen met de Kerstkaartenactie van een aantal regionale kerken. Deze actie is een samenwerkingsproject van kerken in Nijkerk, Nijkerkerveen, Voorthuizen, Barneveld, Putten, Zwartebroek, Terschuur, Wekerom, Kootwijk en Kootwijkerbroek. Medewerkers uit deze plaatsen sorteren en bezorgen de kerstkaarten belangeloos. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Pakistan

Het goede doel is dit jaar het HGJB-project 'Alles over hoop' . met als motto 'Geef kleur aan het leven van jongeren in Pakistan'. In het project Alles over hoop maken we kennis met christenen in Pakistan. Ze hebben het moeilijk. Als kleine minderheid (1,6 procent van de bevolking) telt hun stem in de samenleving nauwelijks mee. Christenen worden gerekend tot de onderste lagen van de bevolking. Deze manier van denken komt voort uit het hindoeïstische kastensysteem, dat ook zijn invloed op Pakistan heeft gehad. Op verschillende fronten ervaren christenen achterstand. Door radicale invloeden worden ze daarbij steeds meer in het nauw gedreven. We willen deze christenen steunen met de opbrengst van de actie, die bedoeld is voor het jeugdwerk en naar speciale onderwijsprojecten van de kerk in Pakistan. Meer info op www.allesoverhoop.nl

Hoe werkt het?

U levert uw kaarten in en betaalt het kerstkaartenposttarief (per kaart € 0,36 voor Nederland, 2x voor Europa en 3x voor buiten Europa) en wij doen de rest. Van 9 t/m 22 december 17.00 uur, kunt u elke werkdag, incl. de zaterdag, tussen 16.00 en 20.00 uur uw kaarten inleveren op de volgende adressen: Fam. Van den Born, Bernhardstraat 16, Fam. Van de Bunt, Wittenburg 82, Fam. Ebbers, Drie Morgenland 46, Fam. Morren, Lorenzhof 2, Fam. Van Norel, Stavast 10, Fam. Van de Poll, Isaac Sweerstraat 13, Fam. Rakhorst, Valeriaan 15, Fam. Timmer, Jan Steenhof 32, Fam. Van Dam, van Dijkhuizenstraat, 39, Nijkerkerveen, Fam. De Groot, Van Rootselaarstraat 16, Nijkerkerveen.

Op deze inleveradressen worden de kaarten opgehaald en daarna gesorteerd.

Wat gebeurt met de kaarten buiten het bezorgingsgebied vallen?

Op deze kaarten plakken we een postzegel (daar heeft u immers voor betaald) en doen die op de bus.

Meedoen ?

Op deze manier hopen we met elkaar een aardig bedrag bij elkaar te krijgen. Dus maak het uzelf gemakkelijk! Lever uw kaarten bij ons in en steun het HGJB-project. Ook is het mogelijk kaarten in te leveren op 14, 16, 19 en 22 december na 19.00 uur in gebouw Het Schulpje aan de Schulpkamp.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meehelpen? Neem dan contact op met: Gert van de Poll, tel. 033 2460948 of Herman Timmerman, tel. 0341 843151.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie