Op zoek naar een bruidsfotograaf?

7 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Voor velen is trouwen één van de hoogtepunten in het leven. Voor zo’n dag worden de puntjes op de i gezet. Is overal aan gedacht? En wordt de herinnering aan nu vastgelegd voor later? De fotosessie is zelfs een zeer leuk onderdeel van je huwelijksdag. Voor het komende trouwseizoen wordt er al weer veel gepland. Wilma: “Er zijn vele soorten reportages mogelijk. Van uitgebreid tot zeer beperkt. Het kan natuurlijk dat ik naast de officiële plechtigheid alleen een locatiereportage maak. Maar het is ook mogelijk dat ik langer blijf om meer vast te leggen.”

NIJKERK - Wilma de Vries van WilmaFoto maakt unieke bruidsreportages en prachtige familieportretten, maar ook voor alle overige fotowensen bent u bij haar aan het juiste adres.

door Maureen van Goethem

Onverwacht

Het bruidspaar zoekt vaak een bijzondere locatie. Soms gebeurt er iets onverwachts, dan is het voor Wilma de uitdaging daar alert op te zijn en dat moment vast te leggen. “Humor, plezier, sfeer en emotie zijn voor mij belangrijke elementen die ik in de foto’s van een bruiloft laat terugkomen. Omdat alles op een ontspannen en spontane manier wordt vastgelegd, krijgt het bruidspaar een levensecht verslag van de huwelijksdag, dat leuk blijft, keer op keer als men de foto’s bekijkt,” aldus Wilma.

Een blijvende herinnering

Er zijn zeer veel mogelijkheden voor het trouwalbum, van omslag tot papierkeuze, van modern tot romantisch, enzovoorts. Tegenwoordig wordt het prachtige Palazzo-album veel gebruikt, dit is volledig digitaal samengesteld en afgedrukt. Daarbij kun je ook een minialbum bestellen met je mooiste trouwfoto’s, leuk voor ouders of vrienden. Bij het album ontvangt het bruidspaar gratis alle digitale bestanden van hun trouwdag.

“En er is ook een online fotogalerij waar je alle foto’s kunt bekijken,” gaat Wilma verder. “De fotogalerij is eventueel beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen het bruidspaar en hun vrienden de foto’s kunnen bekijken. Via de galerij kan iedereen met toegang ook foto’s nabestellen. Dat is handig voor vrienden en familieleden die ver weg wonen.”

Kortom: U kunt ook bij Wilma terecht voor een lief, leuk en bijzonder portret van de kinderen, uw gezin, de familie, alle vrienden of van uzelf.

uWilmaFoto, Beekhoven 19, Nijkerk. Tel. 033-2460794 / 06-40370747. www.wilmafoto.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie