Sfeervolle Candle light avond bij Home & Lifestyle De Haveaer

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De bijzondere ambiance van de voormalige chocoladefabriek aan de Amperestraat 3 in Nijkerk, staat weer garant voor een sfeervolle en gezellige kaarsjesavond! Op vrijdag 16 december kunnen bezoekers, van 18.00 uur - 22.00 uur, inspiratie opdoen voor de komende feestdagen.

Bij binnenkomst wordt men verwelkomd met een passend warm drankje en een heerlijke chocoladecreatie van EVA.

Aansluitend valt er veel te zien en te genieten, want de aanwezige gastondernemers presenteren ieder op hun eigen manier, hun speciale producten.

Zo zijn er bijzondere cadeauartikelen verzorgd door Inner Wheel, exclusieve en handgemaakte sieraden van allerlei bijzondere materialen door Ancurio, Bling Beads en Metalie, producten voor huidverzorging door Schoonheidssalon Renaissance en een specialiste voor een heerlijke handmassage.

Daarnaast zijn er een aantal kunstenaars aanwezig met een selectie van hun werk.

Arrie Huijgen, een in Nijkerk bekende naam op kunstgebied, toont bezoekers zijn bijzondere glaskunst, kunstenares Jose van den Tweel werkt met keramiek en haar liefde voor oude industrie, met name de kracht en robuustheid van oude fabrieken, vindt men terug in haar creaties en tot slot is Joke Albers aanwezig met een zeer diverse en kleurrijke selectie van haar schilderijen.

Voor meer informatie: www.havenaer.nl / info@havenaer.nl / tel.: 033-2462622.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie