Italiaans design in monumentaal pand van de De Havenaer

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sinds kort kan men voor Italiaans design terecht bij Home & Lifestyle De Havenaer in Nijkerk. Bij Due Mondi, deze naam staat voor 'twee werelden', worden twee concepten gepresenteerd die typisch Italiaans raffinement uitstralen en tevens enig in hun soort zijn. Het ene concept is een totaal inrichtingspakket van het merk Calligaris en het andere zijn de met passie gemaakte zitmeubelen van Kelvin Giormani.

Calligaris is een meubelmerk dat al sinds 1923 bestaat en één van de meest opmerkelijke items uit hun pakket zijn wel de eetkamertafels.

Deze tafels zijn leverbaar in verschillende materialen b.v. hout, glas, metaal of kunststof en ze zijn op spectaculaire wijze te verlengen, zonder daarbij losse bladen te gebruiken.

Alle meubels, of dat nu een kast, tafel, stoel, bank of roomdivider is, zijn wat kleur en materiaal betreft zeer up to date en kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden.

Om het geheel compleet te maken, levert Calligaris zeer smaakvolle karpetten en verlichting, die natuurlijk weer prachtig combineren met de rest van de meubels.

Door de unieke positie die de collectie inneemt in Nederland, is ze ongetwijfeld een verrijking op meubelgebied. De showroom bij Due Mondi is tevens de grootste buiten Italië en de combinatie van Italiaans design in een monumentaal pand, zorgt zeker ook voor de meest bijzondere showroom!

Het deskundige team van Due Mondi staat, tijdens de openingstijden van De Havenaer, klaar voor het geven van een compleet of gedeeltelijk interieur advies.

Due Mondi, Home & Lifestyle De Havenaer, Ampèrestraat 3, Nijkerk, www.due-mondi.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie