Haandrikman op schot voor waterpoloërs Flevo

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Flevo pakte zaterdag in Bad Bloemendal de tweede overwinning van het seizoen. Er werd met 13 - 11 gewonnen van SG Amersfoort. Flevo begon goed en scherp aan de wedstrijd. Na de 1e periode stond het 5-3. Ook na twee periodes leidde Flevo nog met 7-5. De ploeg uit Amersfoort kwam vanaf de tweede helft van de wedstrijd geleidelijk wat terug. Na drie periodes stond het 9-8. In de vierde periode werd het echt spannend. De wedstrijd ging gelijk op van 9-9 tot aan 11-11. Gelukkig kon Flevo in de laatste twee minuten van de wedstrijd toch weer uitlopen naar 13-11 door twee doelpunten van man van de wedstrijd Wouter Haandrikman.

Trainer en coach Hans de Groot was natuurlijk blij de overwinning. ,,Vooral verdedigend werd er soms te veel ruimte weggeven maar aanvallend werd er gelukkig goed gescoord. Complimenten voor onze midvoor Wouter Haandrikman. Zeven keer scoren in een wedstrijd gebeurt niet vaak. Er is de afgelopen weken hard en serieus getraind maar het resultaat was er niet in de laatste wedstrijden. Je moet dan waken voor frustraties. Deze overwinning zegt veel meer dan duizend woorden'', aldus opgeluchte de Groot.