Meisjes C1 eerste kampioen

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De Hoevelakense voetbalsters Meisjes C1 mogen zich bij sc Hoevelaken de eerste kampioen van het seizoen 2011/2012 noemen. In een succesvolle najaarscompetitie, waarin alle tegenstanders aan de zegekar werden gebonden, volstond een gelijk spel tegen middenmoter VVOG C1. De meiden wilden echter het onderste uit de kan en speelden bij vlagen hun tegenstander helemaal zoek. Na een 4-0 ruststand stond er na twee speelhelften een 7-0 eindstand op het scorebord. Daarvoor mocht VVOG haar uitstekende keepster dankbaar zijn, want een veelvoud aan kansen werd door haar uitstekende werk verijdeld.

In welke klasse Hoevelaken in de voorjaarscompetitie zal uitkomen is nog niet geheel duidelijk. Door hun goede resultaten in de vorige voetbaljaargang promoveerden de meisjes naar de hoofdklasse. Uiteindelijk ging die klasse niet door, wegens gebrek aan belangstelling vanuit de regionale verenigingen. Hoevelaken werd daardoor ingedeeld in een verruimde eerste klasse, met als gevolg dat er soms meer dan honderd kilometer moest worden afgelegd om de hobby te kunnen uitoefenen. Gelukkig voor de meiden wonnen ze al hun wedstrijden, zodat de verre terugreizen geen straf waren, maar een ideale situatie was het niet.

De herindeling zijn voor de meiden de zorgen van morgen. De euforische voetbalsters genoten eerst van hun kampioenschap en de daaraan gekoppelde activiteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie