NVC wint van Volta

28 november 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Nijkerkse volleyballers blijven het als nieuwkomer in de promotieklasse goed doen. In een matig duel waarin door beide ploegen veel fouten werden gemaakt, was NVC op de beslissende momenten op tijd bij de les.

Doordat NVC in de eerste set slecht serveerde kon Volta eenvoudig bijblijven en regelmatig een voorsprong nemen. Aan het einde van de eerste set was NVC net even iets scherper en haalde deze met 29-27 binnen. Zowel in de tweede als de derde set bleef het beeld onveranderd. NVC kon met de surf geen druk leggen waardoor een gelijkopgaande strijd ontstond. De tweede set ging nog met 25-23 naar NVC, maar door een aantal foute keuzes door de Nijkerkers ging de derde set met 23-25 naar Volta.

De start van de vierde set gaf wederom hetzelfde beeld. Aan het einde van deze set was NVC echter wel in staat het normale niveau te behalen wat een eenvoudigere winst van 25-19 opleverde.

Trainer Hans Benschop was beslist niet tevreden. ,,Onbegrijpelijk dat we zo slecht serveren. We hebben voor dit niveau geen topserve, maar dit leek nergens op. Vorig seizoen zouden we een dergelijke slechte wedstrijd echter hebben verloren, dus dat is weer positief''.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie