Onderuit met Rilexx

30 november 2011 om 00:00 Ondernemend

De juiste relaxfauteuil heeft de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen. Ook op de woonbeurs in Amsterdam bleek dat er op dit moment veel vraag naar relaxfauteuils is. Daar werden diverse merken en modellen gepresenteerd.

NIJKERK - Zitcomfort is belangrijk. Dat vindt ook Ruud de Klerk, eigenaar van Meubelgalerie De Havenpoort. Ruud is een nieuw onderdeel binnen De Havenpoort gestart, een soort shop-in-shop: Rilexx relaxfauteuils, relaxen voor jong en oud. Al sinds de opening in 1998 verkoopt De Havenpoort met het juiste advies en goede service, relaxfauteuils. De collectie hebben zij dit jaar uitgebreid met een huismerk: Rilexx.

door Maureen van Goethem

De markt voor relaxfauteuils en sta op stoelen heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling ondergaan. Inmiddels zijn de ontwerpen zo eigentijds, dat ze in een moderne, klassieke of landelijke huiskamer niet zouden misstaan.

Relaxfauteuils zijn er eventueel draaibaar of vast. Ook voor mensen die niet makkelijk opstaan uit hun stoel, zijn er speciale stoelen die daarbij een handje helpen, met de zogenaamde sta-op-hulp.

Massage

Daarnaast kan de stoel met afstandsbediening verstelbaar zijn en een massage functie of zelfs verwarming hebben. ,,Het ligt er helemaal aan wat de klant wenst. Wij hebben vele modellen die op maat leverbaar zijn,” gaat Ruud verder. ,,Van strak, klassiek tot modern, een uitgebreide keuze in uitsluitend topkwaliteit in diverse prijsklassen. Door de vele modellen die wij aanbieden en door de ruime keuze in de soort bekleding is het altijd mogelijk om een stoel aan te schaffen die past bij uw interieur. Op verzoek van de klant kunnen we zelfs naar de fabriek, hier in Nederland, om de modellen te bekijken.”

Gunstige levertijden

Tenslotte komt ook nog dat er een gunstige levertijd is. Men hoeft niet maanden te wachten op zijn of haar stoel. En de service van De Havenpoort houdt niet op na aanschaf van een relaxfauteuil. ,,Graag installeren wij deze voor u in uw woonkamer en sluiten deze, indien van toepassing, aan en demonstreren wij nog even alle mogelijkheden van uw model.”

Naast deze relaxfauteuils kunt u bij De Havenpoort terecht voor op maat gemaakte meubels, sfeerhaarden, vloerkleden, verlichting, decoratie en een uitgebreid assortiment meubelonderhoudsmiddelen.

u De Havenpoort. Rilexx relaxfauteuils. Ampèrestraat 5, Nijkerk. Tel.: 033-2452780. www.rilexx.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie