Showroom Van Daalen Tapijt & Vinyl

16 november 2011 om 00:00 Ondernemend

U kunt bij hun terecht voor o.a. tapijt, laminaat, vinyl en zeil maar ook raamdecoratie zoals gordijnen, vitrage en rolgordijnen en zelfs karpetten, standaard deurmatten en schoonloopmatten. Dit alles van diverse bekende merken.

NIJKERK - Arjan en David van Daalen, broers en eigenaars van Van Daalen Tapijt & Vinyl, openen op vrijdag 19 november aanstaande een showroom in Nijkerk. Arjan en David zijn bijna twee jaar geleden samen begonnen met het leggen van harde en zachte vloeren. Het bedrijf is inmiddels gegroeid en een begrip geworden in de wijde omgeving wanneer het gaat om harde en zachte vloerbedekking.

door Maureen van Goethem

Ervaring

“In tegenstelling tot veel andere bedrijven wordt alles door ons zelf uitgevoerd, Wij beschikken over de nodige ervaring,” vertelt Arjan. “En ook komen wij bij u opmeten en geven u advies waar u iets aan heeft. Het voordeel dat wij dit zelf doen is dat u met één bedrijf te maken heeft. Veel andere bedrijven besteden uit en als het dan fout gaat zit u als consument tussen twee bedrijven in en dat is dus bij ons niet het geval. Hierdoor weten de consumenten ons inmiddels te vinden.”

Hart in Aktie

Vorige maand heeft Van Daalen meegewerkt mee aan Hart in Aktie van SBS6. De uitzending was begin oktober te zien. Het verhaal speelde zich af in Zwartebroek en Terschuur waar een kapsalon een fikse opknapbeurt kreeg.

Opening

De nieuwe showroom gaat vrijdag 19 november om 9 uur open. De showroom is iedere vrijdag en zaterdag te bezoeken en daarnaast ook op afspraak. Natuurlijk kan de, overigens vrijblijvende, afspraak ook bij de klant thuis gemaakt worden, bijvoorbeeld in de avonduren. “Dit is handig wanneer de mensen overdag werken.”

Bij iedere betalende klant in de winkel overhandigen Arjan of David tijdens de openingsdagen een smakelijke verrassing.

Van Daalen Tapijt & Vinyl is lid van het CBW. “Deze bond van woninginrichting is er eigenlijk voor u als klant. Wij moeten als ondernemer aan diverse eisen voldoen om lid te worden van het CBW. U weet zo als klant dat u bij een goed bedrijf bent aangekomen, waar u met gerust hart een order kunt plaatsen.”

Van Daalen Tapijt & Vinyl

Oude Barneveldseweg 9

Nijkerk

Tel. 033-8442740/06-30915665

www.vandaalentapijtenvinyl.nl

advertentie
advertentie