Hairstyling Ben van Giesen bestaat 30 jaar

2 november 2011 om 00:00 Ondernemend

De dochters van de in 2006 door ziekte overleden grondlegger Ben van Giesen en zijn vrouw Gerie, Corinne (28) en Lisette (21), werken inmiddels ook in de zaak. Gerie van Giesen is eigenaar van de kapsalon.

NIJKERK - Ben van Giesen opende in 1981 zijn salon aan de Langestraat in Nijkerk. Het ging goed met de salon en de salon werd qua oppervlakte groter gewenst. Dat werd een pand op de Singel. In 2002 is de salon verhuisd naar de Kleterstraat.

door Maureen van Goethem

Naast het gezin is een leuk team ontstaan. Een team dat inmiddels jarenlange ervaring in het vak heeft. ,,We blijven investeren in onze eigen ontwikkeling,” vertelt Corinne. ,,Dat is een van de redenen om naast Schwarzkopf te gaan voor tweede merk in onze salon: Farouk Chi. Over dit merk zijn we zeer tevreden, met name de Royal Treatment lijn. Farouk Chi staat er om bekend dat er geen ammonia in de producten zit.”

Visagie

Lisette is al kapster en heeft onlangs haar Visagie-opleiding afgerond. Naast het persoonlijke advies voor het kapsel en de haarverzorging, geeft zij om het plaatje compleet te maken graag bijpassende make-up voor een feest, fotosessie of ander evenement. ,,Een advies aan onze vrouwelijke klanten hoe de make-up het beste afgestemd kan worden op het (nieuwe) kapsel. Hierbij houdt zij natuurlijk rekening met het huidtype en de kleuren die het beste bij iemand passen.”

Najaarskleuren

Je ziet dit najaar niet alleen donkere kleuren, maar ook koper- en blondtinten. Er worden verschillende kleurnuances aangebracht om ook meer schijnbeweging in het haar te krijgen. Krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen. ,,Haar moet in beweging zijn, ‘move’. Wij nemen alle tijd voor onze klanten, van hoofdmassage tot gezellig praatje, van advies tot kopje koffie of thee. Het moet allemaal mogelijk zijn. En als ze daarna de deur uitstappen met een tevreden gevoel, daar doen we het voor.”

,,In samenwerking met Bloemenboetiek Vergeet mij Niet aan de Oosterstraat hebben wij een leuke jubileumactie op touw gezet,” vertelt Corinne. “In deze editie van De Stad Nijkerk staat in een advertentie wat wij precies van plan zijn.”

Hairstyling Ben van Giesen

Kleterstraat 8

Nijkerk

Tel.: 033-2458630

www.hairstylingbenvangiesen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie