Bijeenkomst Sportminded Hoevelaken opnieuw geslaagd

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Voor de vierde keer binnen twee jaar organiseerden de sponsorcommissies van voetbalvereniging sc Hoevelaken en de Mixed Hockeyclub Hoevelaken, in samenwerking met Rabobank Amersfoort en omstreken, een gezamenlijke bijeenkomst voor hun voornaamste sponsoren. Net als bij de voorgaande drie bijeenkomsten was de belangstelling groot. Na sponsoravonden in Sparrendam, bij Grolsch in Enschede en AFAS Leusden, waren de ondernemers nu welkom bij Pon en Porsche Centrum Leusden. Ruim zestig geïnteresseerden kregen een inkijkje in de magazijnen en de autolosplaats van Volkswagen en Porsche, alsmede de showroom van Porsche.

Na het buffet was het woord aan Tim Coronel, zelf ondernemer, die zijn toehoorders vertelde over zijn eigen ondernemerschap. De autosport, zijn grote passie, speelt daarin een grote rol. Coronel vertelde luchtig over zijn diverse wedstrijden, de Dakar-race voorop. Speciaal voor dit verhaal had de autocoureur zijn Buggy bij zich, waarmee hij eigenlijk op elektriciteit de Dakar-race in Latijns-Amerika had willen rijden. Door de crisis viel een belangrijke sponsor echter weg, waardoor hij zijn project op de lange baan moest schuiven en hij de genoemde race weer met een ingebouwde benzinemotor zal trachten te voltooien. Maar zijn droom blijft staan. Wanneer de Chinezen in de toekomst wel aan de voorwaarden kunnen voldoen, hoopt Coronel de eerste Dakar-deelnemer te zijn, die met een geheel elektrisch gevoede auto de wedstrijd zal uitrijden.

Na afloop van zijn verhaal maakte Coronel op het asfalt nog even de blits. Amper had hij zijn Buggy de straat op, of het pedaal werd ingetrapt. Met een huiveringwekkende snelheid op het korte traject toonde hij aan de zich vergapende sponsoren de souplesse van zijn bolide, door hem in één beweging 180 graden te draaien en op volle snelheid, vrijwel geluidloos, opnieuw langs de menigte te jagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie