Uitbreiding bij MAMOZA

19 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Mariël Jongbloed begon een kleine acht maanden geleden aan een groot avontuur. Toen opende zij in Hoevelaken haar damesmodezaak MAMOZA, Mariël’s Mode Zaak. Het unieke van deze modezaak in Hoevelaken was het feit dat de maatvoering t/m 52 ging en daarnaast ook nog hippe mode voor jong en oud. Haar winkel moest een aanvulling zijn. En dat is gebleken want donderdag 20 oktober aanstaande opent zij haar tweede winkel in het hart van Nijkerk.

HOEVELAKEN/NIJKERK - De kinderkledingzaak Pure4Kids is nog maar nauwelijks verhuisd of het pandje in de Kloosterstraat wordt al weer verhuurd: MAMOZA, damesmode en accessoires.

door Maureen van Goethem

MAMOZA richt zich namelijk op het lage-middensegment en is dus betaalbaar. “Hippe damesmode zonder leeftijdsbeperkingen,” vertelt Mariël. “Hierdoor spreken we een zeer uiteenlopende groep klanten aan, verschillende smaken en verschillende stijlen t/m maat 46 in Nijkerk en t/m maat 52 in Hoevelaken.”

De merken die MAMOZA in Nijkerk gaat voeren zijn SoyaConcept, Yest, Loca en Mado et les Autres, en hebben een pasbereik t/m maat 46. “Soya heeft gevoel voor detail, heeft kwalitatief goede artikelen, die prijsmatig bijzonder interessant zijn. Yest is hét merk voor de jonge vrouw en durft aparte uitgewerkte artikelen te brengen die goed aanslaan. Loca heeft een uitgesproken eigen handschrift. Mado et les Autres is een hele leuke collectie, echt anders. Ook als je een maatje meer draagt zijn dit geweldig merken.”

Ietje en Fietje

Om de outfit compleet te maken worden leuke bijbehorende accessoires zoals riemen, sjaals, tassen en sieraden verkocht. In de loop van het afgelopen jaar zijn daar ook schoenen bij gekomen. Op dit moment hangt er de mooiste najaars- en wintercollectie waaronder winterjassen in de winkel.

Ook nieuw zijn de sjaals van het Nijkerkse merk ‘Ietje en Fietje’. Deze gebloemde sjaals worden gemaakt door de Nijkerkse Wilma van Bloemendaal. Het zijn unieke exemplaren, geen een is hetzelfde. “Zij maakt ook rokjes en jurken, die straks ook in mijn winkel hangen.”

MAMOZA, damesmode en accessoires.

Kloosterstraat 10a, Nijkerk.

www.mamoza.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie