Pure4Kids is verhuisd

12 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Rosita: ,,We krijgen veel meer ruimte waar we allemaal nieuwe lichte meubels kunnen plaatsen. Hierdoor wordt het licht naar binnen gehaald en wordt het overzicht voor de klant beter. Mijn winkeltje in de Kloosterstraat was altijd heel erg knus, maar het werd gewoon te klein.”

NIJKERK - Bijna vier jaar na de start op de Kloosterstraat van baby- en kinderkledingzaak Pure4Kids, gaat het bedrijf verhuizen. Het vertrekt gelukkig niet uit Nijkerk, maar gaat zich alhier vestigen in een gezellige winkelstraat op Verlaat 7. Rosita is enorm trots op haar verhuizing naar een groter pand. Het sfeervolle winkeltje aan de Kloosterstraat ‘barst’ uit haar voegen en nu is het voor haar de hoogste tijd om te verhuizen.

door Maureen van Goethem

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat Rosita is begonnen met het geven van kinderkledingparty’s, de verkoop op braderieën en een eigen webwinkel. Dat bleek een groot succes, waardoor de wens van een eigen stek steeds groter werd. Na verloop van tijd viel de keuze op het pand in de Kloosterstraat in Nijkerk waar Rosita bijna vier jaar heeft gezeten.

Rosita vertelt dat zij het belangrijk vindt dat er een eerlijk advies aan de klanten gegeven wordt. ,,Ik heb altijd de intentie gehad om voor iedere smaak, stijl en kind iets aan te bieden. Sinds enkele weken is de nieuwe wintercollectie alweer binnen. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe items om de collectie uit te breiden,” gaat Rosita verder. ,,Zo kan alles met elkaar gecombineerd worden.”

De achterban van Rosita, met name echtgenoot Johan, is de afgelopen weken druk bezig geweest met het strippen van het oude interieur van het pand en de wederopbouw. Afgelopen maandag is een van de laatste bouwkundige handelingen verricht en de dagen daarna is de collectie overgebracht. ,,Ik heb bekende merken als Mim-Pi, Carbone, Seven One Seven, LCKR, Retour, S&D Le Chic, Bleu System, BFC, Noppies, Oxxy schoentjes en de vrolijkste sieraden uit het gooi, Gooische Frutsels.”

Tussen neus en lippen door verklapt zij binnenkort merken als Mexx met de baby-, kinder- en tienerlijn, het nieuwe Nederlandse kinderlabel Baker Bridge en de betaalbare kleding van Gymp in de winkel heeft hangen. ,,Vooral de vernieuwende lijn van Mexx wordt spannend,” zegt Rosita. Vanaf donderdag 12 oktober 10.00 uur is iedereen welkom in de nieuwe winkel.

Pure4Kids

Verlaat 7

Nijkerk

Tel. 033-2452187

www.pure4kids.nl

advertentie
advertentie