Goud en finaleplaats Lammert van Diermen

28 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Visspecialist Lammert van Diermen uit Spakenburg is in de prijzen gevallen bij de wedstrijd 'Visspecialist van het Jaar'. De verkoopwagen, die wekelijks in Nijkerk en Nijkerkerveen staat, werd bekroond met een gouden onderscheiding. De bemanning van de verkoopwagen, Willine en Henrik-Pieter de Graaf, staat bovendien samen met twee andere verkoopwagens in de landelijke finale. Deze vindt plaats op 3 oktober tijdens de nationale Visdetailhandels Beurs in Spakenburg. De competitie 'Visspecialist van het Jaar' is een initiatief van onder andere het Verbond Nederlandse Visdetailhandel (VNV) en het Nederlands Visbureau.

De afgelopen maanden heeft een onafhankelijke jury onaangekondigd vele tientallen visspecialisten door heel Nederland bezocht. De visbedrijven zijn op alle denkbare onderdelen beoordeeld. Van assortiment tot uitstraling, van hygiëne tot versheid van de producten.

Voor Lammert van Diermen komt de prijs niet uit de lucht vallen. Het bedrijf van de familie Van Diermen uit Spakenburg timmert al jaren aan de weg waar het innovatie en professionalisering betreft. Dat leidde in voorgaande jaren al enkele keren tot waardering uit diverse hoeken. Zo is de verkoopwagen al eerder doorgedrongen tot de finale van 'Beste visspecialist van Nederland'. Viswinkel Ru-vis in Leusden, dat ook tot het familiebedrijf behoort, stond enkele jaren geleden met een cijfer 9 in de absolute top in de AD Haringtest. 'We doen ons werk met plezier en passie', vertelt Henrik-Pieter de Graaf. 'En daarnaast proberen we telkens weer te vernieuwen. Dat valt in de smaak bij onze klanten en nu dus ook bij de jury van Beste visspecialist van Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie