Nieuwe kantoordirecteur voor Nijkerkse Rabobankvestigingen

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op 1 oktober treedt Eelco Hutten in de voetsporen van Gerrit Huijgen als kantoordirecteur van de Nijkerkse kantoren van Rabobank Randmeren. Tijdens de afscheidsreceptie voor Gerrit Huijgen in De Roode Schuur op 3 oktober kunnen bezoekers al kort kennismaken met Eelco Hutten.

Na een kantoordirecteurschap van ruim vijf jaar maakt Huijgen een volgende stap in zijn loopbaan. Hij gaat aan de slag als manager Agribusiness bij Rabobank Salland in Deventer. Zijn opvolger, Eelco Hutten, is geen onbekende. Als accountmanager MKB heeft hij ruime ervaring met de Nijkerkse markt en veel affiniteit met de plaatselijke ondernemers.

De rol van kantoordirecteur Nijkerk past hem dan ook prima. Hutten: ,,Ik zie mezelf graag als het aanspreekpunt voor de plaatselijke relaties van de bank. Ik vind het belangrijk dat we ons opnieuw actief gaan bewegen in de diverse netwerken. Op die manier kunnen we onze betrokkenheid tonen en in de praktijk uitdragen dat Rabobank Randmeren toonaangevend dichtbij de plaatselijke samenleving staat. We zijn immers op tal van manieren met deze samenleving verbonden. Die verbondenheid wil ik graag voortzetten en waar mogelijk uitbreiden. Ik vind het belangrijk dat we als bank een open houding aannemen. Dat houdt in dat we luisteren naar wat er in onze directe omgeving speelt en dat we actief de samenwerking opzoeken. Samen staan we sterker en komen we verder. Dat is ook mijn idee.''

Wilt u de afscheidsreceptie van Gerrit Huijgen bezoeken? Dan bent u 3 oktober tussen 16.30 uur en 18.30 uur van harte welkom in Gasterij De Roode Schuur.

advertentie
advertentie