Late Summer Evening in Nijkerkerveen

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Dinsdag 4 oktober van 19.00 tot 21.00 uur vindt in Nijkerkerveen de Late Summer Evening plaats van JV clinic. De kliniek van Jeanette Veldhuizen wordt omgetoverd tot een ware droom voor haar vaste klanten met allerlei activiteiten; Gratis Minibehandelingen, Trends in Make-up en advies, diverse Demonstraties en nog veel meer. De grootste blikvanger tijdens het evenement wordt de introductie van de nieuwe huidverjongingstechniek van Jeanette Veldhuizen; 'Fractional Needle met microdermabrasie'. De vaste klanten worden onder het genot van champagne cocktails en luxe hapjes ontvangen door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten, productvertegenwoordigers en huidspecialisten.

Herstel is vakwerk

Huidverslapping, fijne lijntjes, littekens en specifieke vormen van striae worden op ingenieuze wijze behandeld. De Fractional Needle met Microdermabrasie gaat uit van het principe van het, eigen herstel mechanisme van de huid, samen met het actief inbrengen van hyaluronzuur door middel van Fractional Needle(honderden kleine gaatjes in de huid).

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar van de 100 gratis toegangsbewijzen. Voor inlichtingen kunt u bellen met Jeanette Veldhuizen Clinic telefoon 033-2572672.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie