Prachtige middag Doornhof-HV Voice Schoolhandbaltoernooi

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen woensdag heeft het jaarlijkse Doornhof-HV Voice schoolhandbaltoernooi plaatsgevonden.

De sfeer op de handbalvelden zat er al gauw in, toen deze rond kwart voor één volstroomde met enthousiaste kinderen en hun supporters. Het door Werk-Lokaal beschikbaar gestelde Kids&co zorgde er verder voor dat de kinderen zich naast het handballen niet hoefden te vervelen.

Omdat er dit jaar 36 teams meededen werd een deel van de wedstrijden ook gespeeld in Sporthal Watergoor. Ook hier werd fanatiek gehandbald en de tribunes zaten dan ook vol met supporters en er wapperden vele spandoeken.

De uiteindelijke strijd om de eerste plaats bij de groepen 8 ging bij de meisjes tussen Holk 1 en de Rehoboth 2 en bij de jongens tussen de ONS en het Baken. De finales gaan er altijd heel officieel aan toe. De teams komen vooraf ieder vanuit een hoek van het veld naar het midden toe lopen en de spelers worden één voor één bij naam genoemd en door het publiek toegejuicht. Dat is natuurlijk al een fantastische beleving.

Bij de meisjes van groep 8 won Holk met 3-0 en bij de jongens werd de ONS met slechts 1 doelpunt verschil (4-3), de uiteindelijke winnaar. Beide teams gaan volgend jaar mei namens Nijkerk strijden op de Regionale Schoolhandbalkampioenschappen.

Bij de groepen 7 meisjes werden Holk 1 en Rehoboth 2 allebei eerste in hun poule. Bij de jongens waren dit de PWA en de Open Kring. Dit zouden zomaar de mogelijke finalisten voor volgend jaar kunnen zijn!

De Fairplay-wisselbeker ging dit jaar naar Daltonschool Corlaer en de Rehobothschool won de prijs voor meest enthousiaste supporters.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie