Prediker opnieuw

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Vrijdag 30 september om 20.00 uur in de Vredeskerk, Van Reenenpark 23, 3862 CB Nijkerk, zal de verhalenverteller Kees Posthumus uit Apeldoorn 'Prediker opnieuw' opvoeren.

Het heeft maar een haartje gescheeld of het boek Prediker was niet opgenomen in de Bijbel. Geen wonder, wat moet een afstandelijke filosoof tussen al die levensechte en gewone mensen in het Oude Testament? Nee, dan de Prediker met zijn wijsneuzige spreuken en doordachte tegeltjeswijsheden…

In 'Prediker opnieuw' gaat verhalenverteller Kees Posthumus in gesprek met de schrijver van Prediker. Met citaten, verhalen, muziek en liedjes laat hij in een afwisselende voorstelling een nieuw licht schijnen op een oud boek. Hoezo was alles vroeger beter dan nu? Als het allemaal niet uitmaakt, waarom zou je je dan nog druk maken?

Met zijn vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen wil Kees Posthumus zijn publiek vermaken, verrassen en tot nieuwe inzichten brengen.

De entree bedraagt € 5,- en de organisatie ligt in handen van de commissie Vorming en Toerusting uitgaande van de plaatselijke rooms-katholieke kerk, de hervormde Vredeskerk en de gereformeerde kerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie