Open Dag bij M&M The Next

21 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Eigenaars Marco en Monique van Kooten hebben een op de toekomst voorbereid fitnesscentrum, waar het sportklimaat optimaal is. “De lucht wordt hier gezuiverd en zowel in de zomer als in de winter heerst hier een comfortabele en aangename temperatuur.”

NIJKERK - Op zaterdag 1 oktober aanstaande wordt in Sportcentrum M&M The Next in Nijkerk een open dag georganiseerd. Tijdens deze open dag zijn er diverse lessen te volgen, demonstraties te bekijken en wordt een nieuw product gelanceerd. Het is al weer 2½ jaar geleden dat het nieuwe sportcentrum M&M The Next in de wijk Corlaer de deuren opende en sindsdien is het niet meer weg te denken.

Door Maureen van Goethem

Voor iedereen

Omdat zij het belangrijk vinden dat iedereen een kans moet krijgen om fysiek en mentaal aan zijn of haar gezondheid te werken, bieden zij vele activiteiten en diensten. “Wij hebben binnen ons sportcentrum altijd een afwisselend aanbod. Zo kan jong en oud bijvoorbeeld deelnemen aan diverse groepslessen, individuele begeleiding, Zumba, de uit Australië afkomstige balsport, Ricochet, of bedrijfsfitness.”

Tot nu toe heeft The Next ieder jaar een strenge keuring ondergaan om te kijken of de sportschool voldoet aan de eisen die aan bedrijven in deze branche gesteld mogen worden. “Beoordeeld werden aspecten als accommodatie, hygiëne, veiligheid, deskundigheid personeel, apparatuur etc.,” vertelt Monique. “Wij voldoen aan de hoogste eisen en zijn dus in het bezit van het Keurmerk.”

Helemaal in opkomst is de personal training. Marco: “LAPT komt uit de VS (Los Angeles) en is begeleide individuele sporttraining. LAPT was in eerste instantie vooral exclusief voor filmsterren en Vips. Maar dit is allang niet meer zo. Steeds meer mensen maken gebruik van de personal trainer. Het is haalbaar en betaalbaar.”

Prodimed

Tijdens de open dag wordt Prodimed gepresenteerd. The Next zal dit product als enige in de regio verspreiden. Prodimed is een proteïnedieet. Monique: “Mijn rol bestaat o.a. uit het opstellen van een persoonlijk programma. Tijdens de wekelijkse consulten zal ik de bloeddruk en het gewicht meten. Zelfs nu hebben we al geweldige resultaten gezien.”

M&M the Next

Henri Nouwenstraat 2

Nijkerk

Tel. 033-2452406

www.menmthenext.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie