Happy Hour Hypotheek bij FinFit

14 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Een hypotheekvorm die volledig afgestemd is op de situatie van de klant. Deze hypotheek noemt Willem, de Happy Hour Hypotheek. ,,Deze hypotheek levert alleen maar voordeel op voor de klant. Er zitten alleen wel een paar spelregels aan vast: de klant moet op maandagochtend of vrijdagmiddag langskomen voor een adviesgesprek.”

NIJKERK - Willem Westerweel eigenaar van FinFit, een onafhankelijk adviesbureau in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen, heeft een nieuwe hypotheekvorm op de markt gebracht.

door Maureen van Goethem

Een van die voordelen zijn de lage advieskosten. Het beste hypotheekadvies voor de laagste prijs. ,,Doordat de klant veel papierwerk zelf ter hand neemt, worden veel kosten bespaard. Een ander voordeel is dat diezelfde klant een flinke korting of een zonnepaneel ontvangt bij het afsluiten van een Happy Hour Hypotheek.”

Van huis uit is Willem bedrijfseconoom, met een enorme affiniteit met inkomensvoorziening van de mensen. Deze affiniteit annex hobby leidde ertoe dat Willem bijna tien jaar geleden het roer omgooide en zich nu met name heeft gespecialiseerd in de inkomensvoorziening. “Wanneer je het over inkomensvoorziening hebt, dan praat je over hypotheken, pensioenen en al het sparen. En in het laatste geval zijn er vele mogelijkheden, zoals spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, spaarloon, levensloop en dat soort zaken. Het gewone assurantiewerk, verzekeringen, alles wat daarin speelt hebben wij onder onze hoede.”

Ook shoppen naar de juiste hypotheek is volgens Willem eigenlijk niet meer nodig. “Dat scheelt een hoop tijd, want dat neem ik allemaal uit handen. Ik help de mensen shoppen, hier bij mij op kantoor of bij de mensen thuis. Met een extra monitor en een extra muis werken wij samen met de klant aan een oplossing. Net zo lang tot er de scherpste en beste oplossing ligt voor de klant.”

Sinds jaren begeleidt Willem particulieren en bedrijven. “De persoonlijke wensen en omstandigheden zijn de uitgangspunten. Het beste er uit halen voor de klant, want er komt best veel bij kijken. En als de klant daarbij meehelpt, dan komt dat hem of haar alleen maar ten goede. Tenslotte is een goed advies uitbrengen het leukste wat er is.”

FinFit

Catamaran 22

Nijkerk

Tel.: 033-2583980

www.finfit.nl

www.happyhourhypotheek.nl

advertentie
advertentie