Expert Nijkerk gaat met de tijd mee

7 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Daarnaast kunnen vrijwel al deze hightech apparaten ook als afstandsbediening gebruikt worden. Dit functioneert alleen niet wanneer je niet het juiste thuisnetwerk hebt aangelegd. Jan Gardebroek en zijn team van deskundigen van Expert Nijkerk zijn er inmiddels in gespecialiseerd. “De basis ligt bijvoorbeeld in de meterkast. Daar worden de apparaten met modules in een netwerk gehangen. Door deze verbinding kunnen we bijvoorbeeld met een tablet de televisie bedienen,” vertelt Jan. “Het hele digitale tijdperk is de afgelopen jaren behoorlijk versneld, in vergelijking tot de twintig jaar daarvoor.”

NIJKERK - Alles wordt tegenwoordig steeds meer aangestuurd via smartphones, tablets of pc’s. Dankzij bepaalde apps kunnen we communiceren met bijvoorbeeld een thuisnetwerk.

door Maureen van Goethem

Een tablet is natuurlijk een ideaal product voor Expert Nijkerk om te laten zien dat je bijvoorbeeld ook je audio draadloos beluisteren. “Met Sonos, een product dat wij gebruiken, kan je altijd en in elke kamer van je huis genieten van muziek. Zonder draden, moeiteloos en probleemloos. Met een simpele beweging van je vinger kan je voor elke kamer een ander nummer kiezen of in elke kamer tegelijkertijd hetzelfde nummer afspelen.”

Er zullen steeds meer mogelijkheden bij komen voor het ultieme thuisgenot aan muziek, video en foto. “Of er nu kabels getrokken moeten worden, een router geïnstalleerd of een apparaat aangesloten, bij ons kunnen de mensen terecht. Natuurlijk gaan wij met de tijd mee, maar ook voor het ‘gewone’ witgoed is de klant bij ons nog steeds aan het juiste adres.”

Service van Expert Nijkerk

Wanneer er een reparatie heeft plaatsgevonden aan bijvoorbeeld wasmachine, droger of vaatwasser, de klant wordt de dag daarna gebeld met de vraag of alles naar wens is gegaan. “Wanneer er een monteur is geweest hebben wij er geen zicht meer op. Op deze manier, door het nabellen, houden wij het persoonlijk contact in ere en weten we direct wanneer er iets niet goed is gegaan. Dan kunnen we meteen actie ondernemen.” Dat persoonlijke contact wordt enorm gewaardeerd door de klanten van het bedrijf; Expert Nijkerk is in 2010 tweede geworden in “beste winkel consumentenoordeel”.

Expert Nijkerk

Langestraat 40-42

Nijkerk

Tel: 033 2453591

www.expert.nl/nijkerk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie