Boni feestelijk geopend

31 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

Samen met algemeen directeur van de Boni, Bauke van de Wal, mocht een van de kinderen de winkel met een sleutel officieel openen. Nadat de winkel open was mochten zij als eersten naar binnen om te kijken. Het personeel van de Boni gaf een hele rondleiding. In de winkel kregen ze een pakje drinken en een heerlijke krentenbol. Het cadeau dat de kinderen met elkaar hebben gemaakt, hebben ze aan de directeur gegeven. De Ruiter: “Dat cadeau hangt bij ons in de winkel waar iedereen het kan zien.”

NIJKERK - Woensdag 24 augustus vond de feestelijke opening plaats van de 35ste Boni supermarkt in nieuwbouwwijk De Terrassen. Dit is de tweede Boni supermarkt in Nijkerk. Ruim 200 kinderen van de peuterspeelzaal De Triangel en basisschool De Hoeksteen kwamen met een speciale reden op visite. Bedrijfsleider Wim de Ruiter: “Beide scholen zijn onze buren en we vonden het leuk de kinderen hier bij te betrekken. Zij kregen allemaal een ballon om na het tellen tot drie op te laten.”

door Maureen van Goethem

Het was afgelopen woensdag al druk met wijkbewoners maar ook met schooljeugd van Corlaer College dat hier net achter zit. “Wij zijn in goed overleg met de directie van Corlaer om eventueel scholierenbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen.”

Boni Supermarkten B.V. is in 1972 opgericht. Het bedrijf heeft zich tot nu toe uitgebreid tot 34 filialen en 12 slijterijen. De filialen van Boni bevinden zich in het midden, westen en noorden van het land. Boni is lid van Inkoopvereniging Superunie. De Superunie is een samenwerkingsverband van veel supermarktketens. Hierdoor is het mogelijk voor Boni om zelfstandig en direct bij de fabrikanten in te kopen. “Het distributiecentrum bevindt zich ook in Nijkerk waardoor de toelevering zeer snel is. Ook wanneer iets er niet is, wordt dat zo snel mogelijk opgelost. Dat geldt ook voor aanbiedingen, is iets niet aanwezig, dan krijgt de klant een bonnetje en kan dan tot drie weken na dato op vertoon van de bon, het product nog voor de aanbiedingsprijs krijgen. We krijgen sowieso elke dag verse producten aangeleverd,” aldus De Ruiter. “Ons huismerk Perfekt heeft zeker ook eersteklas kwaliteitsproducten tegen ongelofelijk scherpe prijzen.”

De Boni heeft op donderdag, vrijdag en zaterdag bloemenverkoop, een stomerijservice en gratis parkeren voor de deur. Op dit parkeerterrein zijn ondergrondse afvalbakken geplaatst waar wijkbewoners hun plastic, glas en melkpakken kwijt kunnen.

Boni Corlaer

Zandoogje 2

Nijkerk

Tel. 033-2451560

www.bonisupermarkt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie