5 Jaar Tandprothetische Praktijk Kaandorp

15 juni 2011 om 00:00 Ondernemend

“Voor veel mensen is de eerste stap de moeilijkste. En dat is begrijpelijk. Want je gebit is immers je visitekaartje. Als u een afspraak bij ons maakt, kunt u dat gevoel van schaamte even loslaten.” Hans en Sandra zien dagelijks patiënten bij in de praktijk die met lood in de schoenen binnenkomen, omdat ze jaren niet meer bij de tandarts zijn geweest en het gebit langzamerhand sterk achteruit is gegaan. Maar wees gerust, u bent echt niet de enige. “Veel cliënten komen inmiddels zelfs gezellig voor een kopje koffie even binnenlopen,” gaat Sandra verder. “Wij proberen een gemoedelijke sfeer te creëren. De mensen ervaren dat als zeer positief. Er is altijd ruimte voor een praatje. Soms zijn mensen zo tevreden dat we zelfs bloemen of taart krijgen. Geweldig toch!”

NIJKERK - Op 16 juni bestaat de Tandprothetische Praktijk Kaandorp al weer vijf jaar. En vijf jaar na opening van de praktijk merken zij dat de drempel, die over het algemeen bij een tandprotheticus bestaat, een stuk lager geworden is.

door Maureen van Goethem

Bij vragen of problemen met uw kunstgebit geeft TPP Kaandorp niet alleen advies maar lost het direct samen met u op. “Alle tandtechniek maken wij volledig in eigen beheer,” aldus Hans. “Alles wordt gemaakt onder één dak en dat is wel zo prettig voor de klanten. Zij kunnen dan ook regelrecht bij ons terecht voor controle en vrijblijvend advies. Samen bespreken we uw wensen en bepalen we welke vorm en kleur het mooiste bij uw gezicht passen.”

Een belangrijke taak van de tandprotheticus is het geven van voorlichting en advies. Gedurende het gebruik heeft uw gebitsprothese regelmatig onderhoud nodig en verandert uw kaak en dus de pasvorm. Reparaties en aanpassingen zijn goedkoper dan een volledige nieuwe prothese. Door de meeste zorgverzekeraars wordt hiervoor een vergoeding gegeven. Ook kunt u informatie inwinnen voor bijvoorbeeld het eigen onderhoud en de reiniging van uw gebitsprothese voor een optimaal comfort en blijvend mooi gebit

Ook voor een snelle en vakkundige service en reparaties aan uw kunstgebit kunt u natuurlijk ook terecht bij TPP Kaandorp. “Het ligt natuurlijk wat voor een soort reparatie het is, maar vaak is het al binnen een paar uur klaar.”

TPP Kaandorp

Langestraat 5a

Nijkerk

Tel. 033 - 245 14 91

www.tppkaandorp.nl

Lid van ONTTPP

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie