Jan Rudolf Beukers 1-0; Christiaan Perrier 1-1; Mustafa Aydin 2-1; Gerben Vos 2-2

30 maart 2011 om 00:00 Voetbal

NSC keek op tegen het treffen met Kozakken Boys, maar was achteraf ontevreden met het gelijke spel. In de slotfase werd een voorsprong weggegeven en eindigde het duel in 2-2.

Na een rommelige opening, maakte keeper Netten een fout, waar Beukers van profiteerde. Vijf minuten later trok Perrier de stand weer gelijk. Na rust zette Kozakken Boys meer druk op het doel van NSC en was het wachten op een treffer. De Nijkerkers hielden stand en namen zelfs de leiding. Van Schooten ontsnapte en werd onreglementair gestuit. Aydin benutte de strafschop en de eerste thuiswinst leek binnen. Kozakken Boys zette aan en werd beloond toen invaller Vos de gelijkmaker aantekende. Daarna gebeurde er voor beide doelen genoeg, maar gescoord werd er niet meer.

Zaterdag een nieuwe kans als Montfoort op bezoek komt in Nijkerk. NSC zal een verrassing nodig hebben om de lage positie op de ranglijst te verlaten. Dat is mogelijk zijn, want NSC speelt bijna altijd goed tegen topploegen. Het duel op De Burcht begint om 14.30 uur.