Serdal Suvaki 0-1; Jan Struijk 1-1; Ramon Visser 1-2; Frederik Korlaar 2-2; Friso Doornhof 3-2

30 maart 2011 om 00:00 Voetbal

Eindelijk lukte het Veensche Boys weer om te scoren in een competitieduel. Het gebeurde zelfs driemaal tegen Marken, wat de winst opleverde, maar ook een verbeterd perspectief voor handhaving.

De geplaagde ploeg van Jeroen Peters leek weer een moeizame middag te krijgen toen Marken al na vier minuten de leiding nam. Jan Struijk scoorde echter na lange tijd een treffer voor de Boys voor de 1-1. Na een half uur zette Visser Marken echter op 1-2. Na rust gooide Veensche Boys alle schroom van zich af. Frederik Korlaar zorgde voor de gelijkmakende 2-2, waarna Doornhof zijn ploeg zelfs aan de leiding bracht. Dezelfde Doornhof vond toen blijkbaar dat er genoeg was gescoord door Veensche Boys, want hij schoot nog een strafschop naast. Het maakte niet uit, want Veensche Boys won met 3-2. Een prima wedstrijd en resultaat en de vooruitzichten zijn weer iets minder donker.

Zaterdag wacht het treffen met SVL in Wijk bij Duurstede. Dan zal Veensche Boys vanaf 14.30 uur de volgende stap moeten zetten om de kans op handhaving in de eerste klasse levend te houden.

advertentie
advertentie