Woon- winkel Bell’ Abitare

30 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Dochter Julia had nog een mooie duidelijke toespraak voorbereid: ,,Lieve mama, ik ben heel trots dat je nu je eigen winkel hebt. En ik hoop dat het gaat lopen.” Er ging wel behoorlijk opknapwerk aan vooraf, maar het resultaat mag er zijn. ,,Ik wilde het interieur licht houden, ruim opzetten, niet volproppen. De naam Bell’Abitare komt uit het Italiaans, mijn favoriete vakantieland.”

NIJKERK - In een prachtig pand, gelegen aan het Synagogepad in het centrum van Nijkerk, heeft eigenaresse Jannette Kranen een groot assortiment van woonaccessoires, woontextiel, verlichting en klein meubelen en cadeauartikelen zeer overzichtelijk en sfeervol uitgestald. Onder belangstelling van familie, vrienden en bekenden opende de dochter van Jannette, de 11-jarige Julia, de deuren van de winkel. De voordeur was ingepakt en zij heeft zich er doorheen gewerkt.

door Maureen van Goethem

Voor een ruime keuze in betaalbare cadeaus en landelijke woondecoratie ben je bij Bell’Abitare op het goede adres. In haar sfeervolle winkeltje vind je genoeg inspiratie voor geslaagde cadeautjes. Verjaardag, geboorte of om jezelf eens te verwennen. Jannette kijkt wanneer zij inkopen doet naar niet al te dure dingen. ,,Het moeten wel goede, leuke spullen zijn en niet te duur. Zo heb ik leveranciers uit Denemarken, Duitsland en Nederland. Door deze keuze heb ik gewoon steeds wat anders dan anders in mijn winkel staan.”

,,Dit is altijd mijn ding geweest. Ik schilder graag, knap graag kamers op en ben langzaam ook meubels gaan opknappen. Dat was zo leuk dat ik het ook bij anderen ging doen. Dat liep eigenlijk heel erg goed en toen dacht ik van dat is leuke om mijn business van te maken. Ik wil niet alleen maar meubeltjes verkopen maar ook allerlei spulletjes die je op die meubels kan decoreren.” De stijl die Jannette verkoopt is ook haar eigen stijl. ,,Wij zitten in de landelijke sfeer trend. Veel lichte kleuren zoals gebroken wit, wit, beige, taupe, bruin en zelfs zwart. Dit hebben wij gecombineerd met landelijke meubeltjes zoals een eettafel, wandkastje en stoeltjes.”

,,Niet alleen maak ik meubeltjes weer als nieuw, maar ook zorg ik voor het beste onderhoud van meubelen. Alle meubeltjes die ik verf daarvan verkoop ik ook de producten. Het is krijtverf van Grootmoeders Kastje dat met de hand gemaakt wordt. Het zijn stuk voor stuk warme, authentieke kleuren. Deze krijtverf is in de wijde regio alleen hier in Nijkerk verkrijgbaar.”

Bell’Abitare

Synagogepad 6

Nijkerk

Tel. 06-47506135

www.bellabitare.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie