Celia’s Beauty & Feet Salon

23 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Bij Celia kunt u terecht voor een ruim aanbod aan gezichtsbehandelingen en de laatste trends op het gebied van make-up, zoals wimperextensions. Ook verricht zij hotstone-massages (massage met hete stenen), zeer geschikt voor mensen met spier/gewrichtsproblemen, spanningen en/of stress. Is uiteraard ook een heerlijke ontspanningsmassage. En daarnaast pedicurebehandelingen, ook wanneer u last heeft van diabetes of reuma.

NIJKERK - Celia van Putten is slechts 21 jaar afkomstig uit Holkerveen en sinds 1 maart eigenaresse van haar eigen schoonheids- en pedicure salon aan de Kolkstraat 13 in Nijkerk, Celia’s Beauty & Feet Salon. De salon van Celia ligt aan de Kolkstraat op steenworp afstand van de winkels en dat is gemakkelijk. Niet alleen kunt u vlakbij uw auto parkeren, ook de bus stop om de hoek.

door Maureen van Goethem

Celia is jong maar heeft de opleiding tot gediplomeerd schoonheidsspecialiste volledig voltooid. ,,Het komt minder vaak voor dat schoonheidsspecialistes ook pedicure zijn. Ik was klaar met mijn opleiding, maar ik wilde gewoon meer. Mij kwam ter ore dat ze de pedicureopleiding ook bij mij op school gaven. Die ben ik toen gaan volgen.” Na de opleiding werkte Celia in de avonduren en vrije tijd in haar salon thuis. Een tijdje geleden kreeg zij visite van Evelien van Hussel van EH Coiffures. Zij wilde het pand aan de Kolkstraat gaan huren, maar dat was eigenlijk te groot voor haar alleen. ,,Zij vroeg of ik interesse had om daar mijn salon te openen. Daar hoefde ik niet over na te denken. Er hoefde niet veel aan het pand gedaan te worden, alleen een muurtje moest er geplaatst worden.”

Bij Celia kunt u kiezen uit een ruim aanbod van behandelingen en producten. Zowel dames als heren kunnen er terecht. Ook ontharen en het aanbrengen van permanente wimpers behoort tot de mogelijkheden. ,,Standaardbehandelingen bestaan bij mij eigenlijk niet. Elke behandeling wordt afgestemd op de huid en op wensen en behoeften van de klant.”

Wanneer een klant binnen is en een behandeling ondergaat wordt de ruimte afgesloten. Afspraken zijn daarom noodzakelijk. ,,Het komt echter ook wel eens voor dat er ruimte tussen twee afspraken is. Even naar binnenlopen en vragen of er een plekje is. Dan kunt u wellicht snel terecht.”

Celia’s Beauty & Feet Salon

Kolkstraat 13

Nijkerk

Tel. 033-2457290

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie