Eeuweling Frans Poorter Slaapcomfort

23 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Het bedrijf is opgericht in 1911 door Frans Poorter, toen nog aan de Venestraat in Nijkerk. ,,Ik ben de vijfde Frans Poorter die het bedrijf runt en voor mij is het dit jaar nog eens extra feestelijk; mijn jubileum is officieel 20 jaar. Samen met mijn vrouw Annemarie en het personeel hebben wij in februari een receptie gehouden voor familie, vrienden, kennissen en leveranciers ter gelegenheid van het jubileum. Onder het genot van een drankje en een hapje konden we nog herinneringen ophalen, want we hadden nog heel veel oud-medewerkers gevonden en uitgenodigd.”

NIJKERK - Het honderdjarige bestaan van een bedrijf is een bijzonder gegeven. Het komt niet zo vaak meer voor. Frans Poorter Slaapcomfort heeft er in haar etalage een bescheiden expositie aan gewijd.

door Maureen van Goethem

Aan de vele felicitatiekaarten op de vensterbank in de etalage te zien is het ook de Nijkerkers niet ontgaan. U gaat naar Frans Poorter Slaapcomfort omdat zij als familiezaak al bijna 100 jaar ervaring in slaapcomfort hebben. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk en dat maakt de keuze er niet makkelijker voor u op. ,,Daarom zetten wij samen met u, uw wensen op een rij.”

Lichamelijk ongemak, irritaties en stijfheid zijn dikwijls te herleiden tot een verkeerde en onnatuurlijke slaaphouding. De belangrijkste taak van een matras is dat het zich aanpast aan het lichaam in plaats van andersom. ,,Wij zijn gespecialiseerd in slapen,” zegt Frans. ,,Dat ziet iedereen terug in al onze producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment boxsprings als ook verschillende typen bodems, zoals elektrisch verstelbare, met gasdrukveer, hand verstelbaar en vlakke bodems. Ook voor een bedbodem geldt dat deze in combinatie met de juiste matras een perfecte nachtrust garandeert.”

En niet minder belangrijk is een goed hoofdkussen. Een hoofdkussen is erg persoonlijk en voor ieder mens weer anders.

Door de bijna 100 jarige ervaring en bestaan van dit traditionele familiebedrijf kan Frans Poorter zijn klanten een optimale service en garantie bieden. ,,Er zullen dit jaar nog speciale jubileumacties volgen, welke dat zijn kunnen wij op dit moment nog niet prijsgeven. Dat worden verrassingen.”

Frans Poorter Slaapcomfort

Verlaat 6

Nijkerk

Tel. 033-2451332

www.poorterslaapcomfort-nijkerk.nl

advertentie
advertentie