Lesley Vlieger 0-1; Niels van Duijn 0-2; Lesley Vlieger 0-3

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

Veensche Boys heeft zaterdag de negatieve spiraal niet kunnen doorbreken. Op eigen veld werd met 0-3 verloren van VVZ’49 uit Soest.

Het is eigenlijk al weken hetzelfde liedje bij Veensche Boys en helaas wordt dat liedje steeds treuriger. Een redelijk tot goed begin met scoringskansen die worden gemist. Vervolgens een tegentreffer en daarna is het duel eigenlijk gespeeld. Zo ook zaterdag tegen VVZ’49, waar de Boys weer goed starten. Toen de Soestenaren echter de leiding namen en snel uitbouwden, was het over en uit voor Veensche Boys. Alle goede wil en inzet bleek onvoldoende om nog terug te komen en uiteindelijk werd het zelfs een 0-3 overwinning voor VVZ’49. Gelukkig verloren alle ploegen in de onderste regionen verloren, zodat er weinig veranderde in de stand om de degradatie.

Komende zaterdag spelen de Boys om 14.30 uur bij CSW in Wilnis. Het eerste streven is het maken van één of meerdere doelpunten, wat hopelijk genoeg is voor drie punten. Hoewel de vooruitzichten slecht zijn, weigert Veensche Boys zich namelijk neer te leggen bij degradatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie