Oorzaak aanpakken met homeopathie

16 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Margreet heeft de 6-jarige opleiding gevolgd aan de School voor Klassieke Homeopathie te Amersfoort en deze met succes afgerond. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, die het zelf genezend vermogen van de mens stimuleert. ,,Doordat ik met mijn dochter, die een koemelkallergie had en astmatisch was, bij de homeopaat kwam werd mijn interesse gewekt. Voor die tijd had ik bij de huisarts al reguliere medicijnen gekregen. Dit vond ik niet zo goed voor haar. Bij de homeopaat werd ik helemaal overdonderd door de mogelijkheden. Het weer beter worden van mijn dochter heeft mij op dit pad gebracht.”

HOEVELAKEN - Begin dit jaar is Margreet van Breemen haar eigen praktijk in Klassieke Homeopathie begonnen. In een speciale praktijkruimte voorziet zij iedere cliënt van persoonlijk advies.

door Maureen van Goethem

Bij klassieke homeopathie gaat de aandacht niet alleen uit naar de ziekte, maar vooral naar de persoon en de manier waarop hij of zij zijn of haar ziekte ervaart. Iedereen ervaart zijn klachten op zijn eigen manier. Ziek zijn is een verstoring van de gehele mens, zowel psychisch, emotioneel als lichamelijk. ,,Dat wil zeggen dat er naar de totale mens wordt gekeken. Daarom vraag ik ook bijvoorbeeld naar een mogelijke oorzaak, naar hoe je slaapt, wat je wel of niet graag eet en hoe je karakter is. Aan de hand van dit gesprek zoek ik uit waar, wanneer, en hoe die geneeskracht is vastgelopen. Voor elke cliënt wordt een middel gezocht dat speciaal bij hem of haar past. Maatwerk dus.”

U kunt met vrijwel elke klacht bij de klassieke homeopaat terecht. Dit kunnen lichamelijke, psychische en emotionele klachten zijn. Of acute problemen, zoals ongevallen, verkoudheid, griep, maag- en darmklachten, hoofdpijn, migraine, hormonale klachten, enz.. Maar ook bij vermoeidheid, allergieën, astma, reuma, depressies, rusteloosheid en slapeloosheid. De ziekte moet wel nog in een omkeerbaar stadium zijn. Ook voor kinderen en baby’s is homeopathie een geschikte geneeswijze zonder vervelende bijwerkingen. ,,Iedere keer weer verwonder ik mij weer over de grote kracht die uitgaat van een homeopathisch geneesmiddel. Een paar ogenschijnlijk kleine korreltjes of druppels kunnen bergen verzetten en brengen u verder op het pad van gezondheid.”

Homeopathie Hoevelaken

De Heerd 30

Hoevelaken

Tel. 033-2583467

www.homeopathiehoevelaken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie