Verhuizing voor Van Dalen Installatie

16 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Van Dalen Installatietechniek B.V., Van Dalen Installatietechniek B.V. Retail en OSP B.V. zijn verhuisd van de Havenstraat naar een gezamenlijk pand aan de Watergoorweg. Directeur Gerard van Dalen is blij met de verhuizing en samenvoeging van de verschillende bedrijven in één pand. ,,Het is eenvoudiger om vanuit één vestiging te werken. We hebben hier genoeg ruimte in het kantoor en het magazijn. Parkeerplekken genoeg zodat de mannen met de bus spullen in en uit kunnen laden.”

NIJKERK - De verhuizing is net achter de rug, hier en daar moet nog een vloerbedekking worden gelegd en de laatste meubels moeten nog op de plaats worden gezet, maar op donderdag 24 maart van 15.00 tot 18.00 uur vindt het open huis plaats.

door Maureen van Goethem

Nog niet zo lang geleden werden Van Panhuis Services en OSP door Van Dalen Installatietechniek overgenomen. ,,Onze werkzaamheden worden uitgevoerd voor meestal zakelijke opdrachtgevers, waaronder grote bedrijven, maar ook winkels, instellingen en de overheid. Ons OSP-netwerk bevindt zich in heel Nederland. Daarom kunnen onze medewerkers snel bij de klant ter plekke zijn. Dat scheelt weer reistijd en -kosten.”

Van Dalen is zich ook gaan specialiseren in het aanbrengen van LED-verlichting. ,,Iedereen kan wel een lampje vervangen, maar voor het correct installeren van LED-verlichting is toch wel enige technische kennis vereist. Zeker als er ook nog dimmers en bedieningspanelen bij komen kijken. Een goed voorbeeld is de belichting van hun eigen bedrijfspand. ,,Ons eigen bedrijfspand hebben we in verschillende kleuren uitgelicht.”

Tijdens het open huis kunt u het gehele pand bezichtigen. Tevens zijn een tiental leveranciers aanwezig die producten presenteren. Wie aanwezig wil zijn bij het open huis op 24 maart, wordt verzocht dit kenbaar te maken via openhuis@vandalen-installatie.nl. ,,Het komt vaker voor dat bij een opening een cadeautje aan het bedrijf gegeven wordt. In dit geval vragen wij in plaats daarvan een gift voor De Postkamer. De Postkamer is een initiatief van Careander, een christelijke organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Een initiatief dat wij van harte ondersteunen.”

Van Dalen Installatietechniek

Watergoorweg 83

Nijkerk

Tel. 03304560160

www.vandalen-installatie.nl

advertentie
advertentie