Schildersgroep Roel Malestein Nijkerk

9 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Dit samenwerkingsverband tussen ervaren schilders heeft geleid tot een gezonde en zeer succesvolle combinatie tussen ouderwets traditioneel gedegen vakwerk en de nieuwste technieken op het gebied van schilderwerk en wandafwerking. ,,Door deze samenwerking zijn we met meerdere schilders en kunnen we ook grotere klussen aannemen.”

NIJKERK - Onder de naam Schildersgroep Roel Malestein werkt Rob Jansen sinds negen jaar samen met andere schilders die weten wat echt schilderwerk inhoudt.

door Maureen van Goethem

U kunt bij het bedrijf voor meer dan alleen binnen- en buitenschilderwerk aankloppen. Ook voor onderhoudsschilderwerk, behangen en glas zetten eigenlijk alles wat direct of indirect met schilderen te maken heeft. ,,Feitelijk doen we meer dan alleen schilderen”, aldus Rob. ,,Er komt tegenwoordig meer bij schilderen kijken dan alleen verf en een kwast. Zo geven we bijvoorbeeld ook kleur- en interieuradvies. Het is namelijk van belang dat de kleuren goed op elkaar afgestemd zijn. Dat verhoogt de sfeer en de rust in een ruimte.”

Rob: ,,Wij zijn één van de eersten in Nederland die in het bezit zijn van een Nespri verfspuit. Dit is een verfspuit waarmee wij latex en watergedragen verf onder warmte nevelvrij kunnen spuiten. Dit betekent dat er weinig afgeplakt hoeft te worden en er grote oppervlakten in zeer korte tijd onderhanden genomen kunnen worden.”

Schildersgroep Roel Malestein heeft naast het schilderwerk ook een webwinkel waar u gemakkelijk en snel uw producten kunt bestellen. ,,Voor de verfverkoop kunnen wij eerst bij u langskomen om samen met u het juiste product en de juiste hoeveelheid voor de juiste werkzaamheden te kiezen. Een service die niet ieder schildersbedrijf biedt.”

Rob wijst vervolgens op het belang van regelmatig onderhoud. ,,Dat geldt zeker voor buiten. Mijn advies aan de mensen is dan ook dat goed bij te houden.” Echter, niet alleen buiten, ook binnen is onderhoud van tijd tot tijd nodig. ,,Binnen kun je natuurlijk minder problemen verwachten, maar zo nu en dan binnen schilderen zorgt op zijn minst voor een frisse uitstraling van de ruimte.”

Schildersgroep Roel Malestein

Gaffel 15

Nijkerk

Tel. 06-53762098

www.schildersgroeproelmalestein.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie