Feestje: Curves Nijkerk bestaat 1 jaar

2 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Op bepaalde lestijden kun je het Curves circuit met Zumba volgen. Curves en Zumba hebben hun sterke punten gebundeld en daar is deze training uit ontstaan. Hierdoor combineert Curves de voordelen van kracht- en cardiotraining met de dansbewegingen van Zumba. Uniek in de wereld en alleen bij Curves te volgen.

NIJKERK - Curves Nijkerk opende 1 maart 2010 haar deuren. Nu bijna een jaar later, introduceert Curves het Curves Circuit met Zumba.

door Maureen van Goethem

Curves is een uniek 30 minuten fitnessconcept dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling. Zo maken ze een eind aan blijvend diëten. Voor vrouwen is Curves de ideale trainingplek, want vrouwen die sporten bij Curves voelen zich er prettig. Geen mannen, machogedrag, spiegels en strakke pakjes. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool. De korte tijdsduur van slechts een half uurtje en de flexibele openingsuren ‘er zijn geen vaste lesuren, je kunt komen wanneer je wilt’ zorgen dat iedereen Curves kan inpassen in een dag. Ieder moment van de dag is een goed moment om te sporten.

Jong, oud, slank, volslank, fit of minder fit. Iedereen is welkom! Als je fit bent, werk je snel en als je minder fit bent, werk je minder snel op de toestellen. Op de hydraulische toestellen bepaal je dus je eigen intensiteit van sporten.

In het drukke leven van de vrouw is het ook gemakkelijk in te passen omdat wij geen vaste lestijden hebben, buiten het Curves circuit met Zumba om. Je kunt buiten het Curves circuit met Zumba gewoon binnen komen lopen en aan je trainingsprogramma beginnen. Lekker een half uurtje intensief sporten, tussen alle bezigheden door, op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast vindt er maandelijks een figuuranalyse plaats en worden de bereikte resultaten besproken. Een moment om even samen stil te staan hoe het gaat en om nieuwe doelen te maken of bij te stellen.

Bel voor een gratis rondleiding en figuuranalyse. Curves circuit training met Zumba kun je één week gratis proberen. Wees er snel bij want vol i s vol.

Curves

Koetsendijk 47

Nijkerk

Tel.: 033 - 2450150

www.curves.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie