Cadeau- shop in nieuw jasje

16 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Ik heb mijn winkeltje altijd een hobby beschouwd,” vertelt Riek van Altena in het bijzijn van schoondochter Sandra. ,,Dit jaar is het tien jaar geleden dat ik begon met zijde bloemstukken in de koeling van de voormalige bloemenwinkel van Kous. Toen kwamen er cadeaus bij. Dat leek mij heel leuk. Op die locatie heb ik een aantal jaren gezeten. Tussendoor heb ik in een klein stukje naast de supermarkt en daarboven gezeten en nu het grote pand bijna klaar is ben ik weer verhuisd.” In de laatste week voor de opening hebben familie en vrienden hard meegeholpen om het af te krijgen. ,,Mag ik meteen even van de gelegenheid gebruik maken iedereen van de familie, vrienden en kennissen te bedanken? Ook Kees, die het toch al enorm druk heeft, staat altijd voor ons klaar,” vertellen Sandra en Riek. ,,Ook de grote opkomst bij de opening was warm en geweldig. Boven verwachting. Dat heeft ons echt goed gedaan.”

HOEVELAKEN - Met het geven van een cadeau bezorg je iemand een goed gevoel. Je maakt iemand blij met een cadeau wat je met zorg hebt uitgezocht. Sinds 5 februari is de leuke cadeauwinkel Van Altena gevestigd in een nieuw pand. Voorheen was het winkeltje te vinden aan de Westerdorpsstraat direct naast de supermarkt, maar nu is het de hoek omgegaan en te vinden op De Wiekslag. door Maureen van Goethem

De winkel heeft een uitgebreid assortiment cadeaus, woonaccessoires zoals klokjes, vazen, windlichten en spiegels, manden enz.. Alles voor een verjaardag, huwelijk, voor uzelf of zo maar om iemand te verrassen. Woondecoratie speelt tegenwoordig een grote rol, een kussentje of een vaas maakt het een stuk gezelliger. Er bestaan verschillende stijlen woonaccessoires maar bij de Cadeaushop Van Altena vindt u voornamelijk landelijke woonaccessoires. Riek en Sandra doen samen inkopen. ,,Tegenwoordig is het de trend om meerdere stijlen met elkaar te combineren. Met een leuk houten dienblad op tafel is uw modern ingericht huis toch weer wat landelijker geworden. U kunt op een makkelijke manier de verschillende stijlen woonaccessoires afwisselen.”

Sandra gaat drie dagen in de winkel werken. Riek daarentegen twee dagen. In de verre toekomst zal Sandra het helemaal gaan overnemen. “Maar voorlopig ben ik er nog wat jaartjes.”

Wanneer u eenmaal uw cadeau heeft uitgezocht wordt uw cadeau mooi ingepakt, afgerond met een mooie corsage van verse bloemen. ,,Een persoonlijke touch op een persoonlijk cadeau.”

Cadeaushop Van Altena

De Wiekslag 2

Hoevelaken

Tel. 06-13169216

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie