Autoruitservice verandert in Autoglaz

16 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

Autoglaz is de nieuwe expert in autoglasherstel in Nederland en is een merkonafhankelijke franchiseformule van The Alwaysbemobile Company uit Veenendaal. Het ligt in de bedoeling uit te groeien tot één van de grootste van de Benelux en een directe concurrent te worden van andere glasreparatiebedrijven.

NIJKERK - Marco Dusschooten is de vierde franchisenemer van de nieuwe Autoglaz, sterren in glas. Een formule die nauw aansluit op de doelstelling van Marco zelf: met kwaliteit zorgen dat mobiel Nederland op de weg blijft zonder sterren en kapotte autoruiten.

door Maureen van Goethem

Marco is enthousiast over de nieuwe formule: ,,Wij, in Nijkerk, zijn al ruim 13 jaar specialist in het vervangen en repareren van autoruiten onder de naam Autoruitservice Nijkerk. Wij hebben vorige week een contract gesloten met Autoglaz. Deze nieuwe organisatie is een goed alternatief voor de bestaande ketens in deze markt. Dankzij de aansluiting bij Autoglaz kunnen nu ook leaserijders bij ons terecht voor uitgebreide glasservice.”

Het bedrijf heeft altijd in de business-to-business markt gezeten. Veel autobedrijven en autoschadebedrijven in Nijkerk en omgeving hebben al van de dienstverlening van de autoruitservice gebruik gemaakt. De aansluiting bij Autoglaz is volgens Marco echt bedoeld om ook door te groeien naar de leasemarkt. ,,Daarnaast betekent deze verbinding voor mij als ondernemer dat ik kan profiteren van de enorme kennis en ervaring die aanwezig is en tegelijkertijd de ruimte krijg om zelfstandig ondernemer te blijven.”

Marco heeft een aantal mobiele teams op de weg die de schades direct aanpakken. Voor de klant op de werkplek of bij een particulier voor de deur. Even een telefoontje of mailtje en er wordt direct gereageerd. ,,Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Glasgarant. De klant heeft daar alleen maar voordelen van waaronder de rechtstreekse afhandeling van de schade met de verzekeringsmaatschappij. En de 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Allemaal pluspunten om een eventuele schade door ons te laten afwikkelen.”

Marco: ,,Mijn doel is om particulieren, leasemaatschappijen en fleetowners met ruitschade direct en voor de beste prijs weer op weg te helpen. Altijd en overal. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.”

Autoglaz

Touwslager 1

Nijkerk

Tel. 033-2450714

www.autoruitservicenijkerk.nl

advertentie
advertentie