Mode bij het nieuwe Uno Duo Fashion

9 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

Na weken hiernaar te hebben toegeleefd is het eindelijk zover: Donderdagavond zal de opening van Uno Duo verricht worden door het achtjarige dochtertje van Nicolette en haar echtgenoot Remco, Charlotte, uiteraard in het bijzijn van familie en genodigden. Ballonnen met cadeaukaartjes gaan donderdagavond de lucht in. ,,De vinder kan met het bedrag op het kaartje korting krijgen in de winkel.”

HOEVELAKEN - De Hoevelakense Nicolette de Groot opent aanstaande vrijdag 11 februari om 09.30 uur de deuren van haar nieuwe winkel Uno Duo Fashion op De Wiekslag in Hoevelaken.

door Maureen van Goethem

Het speelde Nicolette al heel lang door het hoofd iets te doen met het voormalig bankgebouw dat al geruime tijd leeg stond. ,,Het is zo een schitterend pand qua architectuur. Daar moet je wat mee kunnen doen. Ik heb de reacties om mij heen gepolst en die waren allemaal positief. Ik ben toen aan tafel gaan zitten met de projectontwikkelaar en daar zijn we eigenlijk heel snel uitgekomen. De harmonie met Hoflake Optiek is natuurlijk ook geweldig, dat is mijn ding, zwart met zilver. Dit kon gewoon geen toeval zijn, de puzzel viel gewoon in elkaar.”

Voordat het zover was moest het grote bankgebouw nog wel een enorme verbouwing ondergaan. De projectontwikkelaar heeft het gebouw in tweeën gesplitst zodat twee nieuwe winkels zijn ontstaan. ,,Het gaat allemaal best snel. Ik kan niet wachten. Er is een enorm brede etalage en de oude ingang zal goed gebruikt worden.”

De collectie zal bestaan uit basics, verrassende items aangevuld met stijlvolle, stoere maar vooral draagbare kleding uit het midden/hoge segment. Daarnaast een assortiment leuke cadeautjes en accessoires. Voor vrouwen zijn er bekende merken zoals Bandolera, 10Days, Taifun en Sao Paulo. De mannen kunnen zeker uit de voeten met Gaastra, McGregor en Vanguard. ,,Ik heb niet alleen deze merken, ik heb ook merken die wat minder bekend zijn.”

Sinds Mannen van Nu uit Hoevelaken vertrokken is, konden de heren alleen maar naar Amersfoort en Nijkerk. ,,Wij vullen dit gemis op. Ik heb leuke stoere, casual maar ook geklede items uitgezocht voor de Hoevelakense mannen. Ik heb nette colberts die je naar de zaak aan kan, maar ook op een spijkerbroek kan dragen. Of stoere vesten. Iedere twee weken komt er een nieuwe collectie voor jong en oud.”

Uno Duo Fashion

De Wiekslag 18, Hoevelaken

www.unoduo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie