Eveline van den Brandhof Massages

2 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

U bent moe, u voelt zich niet lekker. Zit uw nek helemaal vast of staat u dagelijks op met hoofdpijn. Een warme douche of aspirientje helpen niet. Er is wel wat meer aan de hand: je voelt je uit balans. Wellicht kan een massage u helpen uw balans weer te vinden.

NIJKERK - Eveline van den Brandhof (1979), woonachtig in Nijkerk is gediplomeerd Sport- en Wellness masseuse. Begin 2010 is zij gestart met haar eigen praktijk voor massage en zij doet dit sindsdien met veel passie en plezier.

door Maureen van Goethem

Eveline heeft in 2007 de opleiding tot sportmasseuse met succes afgerond. ,,Aansluitend heb ik voor een Amerikaans bedrijf acht maanden op een Internationaal varend cruiseschip als masseuse gewerkt. In deze periode gaf ik naast sportmassages, ook ontspannings-, hoofd- en hotstone massages. In de loop van dit jaar zal ik ook mijn opleiding tot stoelmasseuse afronden.”

Soorten massages

Sportmassage is een goed middel om het herstel na inspanning en als hulp ter voorbereiding op belasting te bevorderen. ,,Maar dit is ook geschikt voor iedereen die last heeft van vastzittende spieren,” vertelt Eveline. ,,Na de massage zult u merken dat stijve en vastzittende spieren weer soepel en ontspannen worden.”

Naast het beoefenen van sport kunnen ook het verrichten van monotone handelingen, een verkeerde werkhouding, een onregelmatig leven of stress en werkdruk leiden tot lichamelijke klachten. ,,Een goede massage kan verlichting bieden en bijdragen aan het herstel van het lichaam. Een goede massage geeft nieuwe energie en je krijgt het gevoel dat je er weer tegen kunt.” Deze massage kan een ondersteuning zijn, gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Dit houdt in dat het een ontgiftende werking heeft op het lichaam. Maar jezelf verwennen is ook een heel goede reden.

Daarnaast geeft zij ook nog hotstone massages. Dit heeft een ontspannende en weldadige werking doordat de warmte diep doordringt in de spieren. Gevolg: een diepere ontspanning, maar ook dat het bloed en de lymfe beter gaan stromen. Na het plaatsen van de hotstones wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Eveline van den Brandhof

Praktijk voor Massage

Tel. 06-34520537

www.brandhofmassage.nl

advertentie
advertentie