RHW voor alle auto- matisering

26 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

,,In het midden- en kleinbedrijf is de werkdruk hoog en de behoefte aan persoonlijke begeleiding groot,” vertelt Robin. ,,Ik merk dat vooral bij eenmanszaken en kleine bedrijven. Vaak hebben zij geen vaste systeembeheerder in dienst. Terwijl je wel iemand nodig hebt om een goed netwerk te bouwen en aansluitend te onderhouden. Het is een noodzaak regelmatig onderhoud aan uw netwerk te plegen.”

NIJKERK - Robin van Keulen (25) volgde op zijn achttiende een ict-opleiding, niet wetende dat weinige jaren later een eigen zaak zijn roeping werd: RHW Automatisering. Robin is de specialist op het gebied van automatisering met in het bijzonder systeem- en netwerkbeheer. Ook kunnen klanten bij Robin terecht voor andere support in hardware, installeren van software, onderhoud van antivirusprogramma’s of ondersteuning voor eindgebruiker of systeembeheerder.

door Maureen van Goethem

Wie een probleem met het werkstation of server heeft wil natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Tijd is geld. Wanneer iemand bij Robin een storing meldt zal hij eerst proberen om dit samen telefonisch op te lossen. ,,Lukt dit niet, dan maken we een afspraak om langs te komen. Pluspunt is dat wij geen voorrijdkosten berekenen.”

Beheer

Het is zeer verstandig om regelmatig beheer uit te laten voeren zodat eventuele problemen op tijd ontdekt en verholpen kunnen worden. Dit kan op locatie of door middel van remote beheer. Dit is alleen mogelijk voor de zakelijke klant. ,,De particuliere klant meldt zich op het moment dat een probleem zich voordoet,” gaat Robin verder. ,,Een aantal grote klanten heeft de weg naar mijn bedrijf al gevonden.”

,,Computers lever ik niet zelf. Ik heb geen winkel waar de mensen iets kunnen uitzoeken. Maar dat neemt niet weg dat ik geen advies kan geven. Samen met de klant kijk ik wat de wensen zijn, daarna zoek ik uit welke pc daarbij past.”

Voor de zakelijke markt is het niet nodig om voor hardware naar bedrijf X, voor software naar bedrijf Y en voor onderhoud naar bedrijf Z te gaan. Robin is het centrale aanspreekpunt. Hij denkt mee. Door zijn onafhankelijkheid en net even anders tegen de zaken aan kijken.

Microsoft gecertificeerd

Robin is door Microsoft getraind en gekwalificeerd. Daardoor heeft hij zich gespecialiseerd in het creëren van specifieke oplossingen met producten en technologieën van Microsoft.

RHW Automatisering

Westkadijk 9

Nijkerk

Tel. 06-33620957

www.rhwautomatisering.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie