Creatieve oplossingen voor in huis

26 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Creativiteit speelde vanaf mijn jeugd een grote rol in mijn leven. Was altijd bezig met hobby’s zoals beeldhouwen, fotograferen en knutselen. Ook op de middelbare school had ik altijd het idee om binnenhuisarchitectuur te gaan doen. Maar om de één of andere reden is het dat niet geworden en ben ik bedrijfskunde gaan doen.”

NIJKERK - Bij een binnenhuisarchitect denkt u aan iemand die creatieve oplossingen en functionele ideeën bij het inrichten van ruimten bedenkt. Het gezicht van Binnenhuisarchitectenbureau ‘een Thuis’ is Jacqueline Dam.

door Maureen van Goethem

Na de middelbare school ging zij HEAO-bedrijfseconomie studeren waarna zij vijftien jaar met veel plezier in de economische sector werkt. Zij merkte dat zij er snel op uitgekeken raakte en wisselt regelmatig van werkgever. Een opleiding Binnenhuisarchitectuur bracht daar verandering in. ,,Ondertussen kreeg ik een kans om een project uit te voeren en toen dacht ik, nu gooi ik het roer om. Mijn creativiteit en organisatievermogen zijn uitstekend te combineren. Voor 3D ontwerp, kleur- en stijladvies, verlichtingsplan draai ik mijn hand niet voor om. Nu heb ik al een aantal leuke klussen achter de rug en nu weet ik het zeker, ik heb er geen seconde spijt van gehad.”

Het komt regelmatig voor dat mensen bang zijn om een muur in een totaal andere kleur te (laten) schilderen. Door goed gebruik te maken van kleur kunnen grote veranderingen bereikt worden in huis. Door middel van kleur kunnen ruimtes vergroot of verkleind worden. Kleur kan licht in donkere vertrekken brengen. Kleur heeft invloed op hoe u leeft en u zich voelt.

,,Na een oriënterend gesprek met eventueel een kleuradvies geef ik een voorstel van het te doorlopen traject. Ik luister, adviseer en lever maatwerk. Ook kan ik met 3D software een video-ontwerp maken.”

Kortom: U wilt een nieuwe stijl en/of indeling van uw huiskamer, slaapkamer, hal, badkamer, of keuken. Waarschijnlijk hebt u zelf al vaker met uw meubels geschoven. Maar u krijgt het niet voor elkaar om het gewenste thuisgevoel te creëren. Jacqueline wil u maximaal inspireren en motiveren. Creativiteit en inspiratie, gecombineerd met uw individuele wensen, vormen het uitgangspunt voor elk ontwerp. Jacqueline denkt na over kleur, lichtinval en maat, over de persoonlijke wensen, manier van leven en budget.

Een Thuis

Tel.: 06-15262463

www.eenthuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie