Muziek- handel Theo Steenbeek

12 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

In 1985 nam Theo Steenbeek Muziekwinkel Van De Weerd over op het Havik in Amersfoort. Het was een klein zaakje waar veel muziekinstrumenten en toebehoren uitgestald stonden. Op den duur werd het te klein. Reden voor Theo om een nieuw pand te gaan zoeken. Maar dat was niet eenvoudig. Daar waar nu de Galvanistraat gelegen is, bevond zich toen een braakliggend terrein met uitzicht op de snelweg. Een ideale locatie dacht Theo omdat ook vanaf de snelweg het nieuwe pand zichtbaar zou zijn. In de loop der jaren is het gebied tussen de snelweg en de Galvanistraat dichtgebouwd. Nog steeds vindt Theo het een mooie locatie en juist daarom is de zaak uitgebreid naar de grootte van nu: drie verdiepingen met alleen maar instrumenten, ruim uitgestald zodat de klant ook kan uitproberen.

NIJKERK - Muziekhandel Theo Steenbeek heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van muziekinstrumenten. In de winkel treft u altijd een uitgebreide sortering muziekinstrumenten aan. Steenbeek is dealer van praktisch alle merken en kan u zodoende van een onafhankelijk advies voorzien. En heeft u nog aanvullende vragen dan is er op elke afdeling een specialist aanwezig.

door Maureen van Goethem

,,Onze kracht is de persoonlijke benadering. Wie bij ons een instrument koopt, kan rekenen op onze vakkennis, service en gedegen advies,” aldus Theo Steenbeek. ,,Muziek maken is voor grote deel van onze klanten een hobby en daarom is het belangrijk dat zij alle mogelijkheden leren kennen. Dat verhoogt ook het speelplezier. En dat is waar het om gaat. Ons bedrijf is veel meer dan een winkel in muziekinstrumenten. Wij zijn een muziekbedrijf in de ruimste zin van het woord.”

Klanten kunnen bij Steenbeek terecht voor vrijwel alle muziekinstrumenten, onderdelen, studie- en bladmuziek en de accessoires voor al deze instrumenten. Drums & percussie, blaasinstrumenten, snaarinstrumenten en akoestische gitaren, maar ook voor rieten, snaren, tassen. ,,Zowel beginners als professionals kunnen uit het enorm ruime assortiment vast wel een keuze maken.”

U bent op het juiste adres voor alle voorkomende reparaties en restauraties en gebruikte instrumenten. Deze occasions zijn verkregen door inruil of retour uit verhuur. Voordat deze verkocht worden, worden ze eerst door de reparatieafdeling in optimale staat gebracht.

Muziekhandel Theo Steenbeek

Galvanistraat 29

Nijkerk

Tel.: 033-2457300

www.steenbeekmusic.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie